black hair kapper
Black Hair

Zo word je een goede black hair kapper!

Een goede black hair kapper kent de verschillende haarstructuren en weet precies welke (verzorgings)technieken hij moet toepassen om de wensen van zijn klanten te realiseren. Ben jij een black hair kapper in spé? Wil je je verder specialiseren in het behandelen van black hair of je vaardigheden vergroten? Kom dan naar de open dag van Chokkas Black Hair Academy op dinsdag 26 september.

Chokkas Black Hair Academy

Chokkas Black Hair Academy is al langere tijd een begrip binnen de professionele kapperswereld. De Academy is gespecialiseerd in korte, intensieve en praktijkgerichte black hair opleidingen, gebaseerd op de nieuwste Amerikaanse technieken. Na de cursus ontvang je een certificaat.

Maak kennis met het cursus aanbod en bezoek dinsdag 26 september de open dag!

INFO

Datum: 26 september 2017
Tijd: 19.00 uur
Adres: Nieuwezijdsvoorburgwal 266 Amsterdam
Aanmelden: info@chokkas.nl
www.chokkas.nl

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm