Black Hair

Zo maak je je korte afro nog mooier

Net een Big Chop gedaan en weet je niet hoe je je TWA (teeny weeny afro) moet stijlen? Gelukkig is ook met dit kapsel heel veel mogelijk. Zo liet actrice Lupita Nyong’o ons tijdens de Golden Globes zien dat zelfs een strakke zijscheiding al voor variatie zorgt.

zo maak je je twa nog mooier-luptia-nyongo-golden globes

Je kunt ook aan de slag gaan met leuke accessoires, zoals sjaaltjes, haarbanden  of hoofddoeken. Bekijk onderstaand filmpje voor wat inspiratie

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies