Black Hair

Zo krijg jij de zomer dreadlocks van Ciara

ciara - Copy

Lange dreadlocks een ‘ver van je bed-show’? Dat hoeft het zeker niet te zijn. Met faux locs kun jij dreadlocks maken met de gewenste lengte en dikte. Zangeres Ciara ging je al voor en had binnen een dag deze prachtige faux locs in haar haar.  Het kost je wel iets meer tijd dan het laten invlechten van normale box braids of twists. Ook zijn deze neppe dreadlocks ook wat zwaarder op je hoofd, omdat je meer haar nodig hebt om ze te maken. Maar wanneer je twijfelt of je echte dreads wilt, dan is dit het beste alternatief!

 

Faux Locs plaatsen

In maart schreven we eerder al over de faux locs en hoe je ze het beste kunt ‘installeren’. Wanneer je handig bent, kun je het zelf doen. Ben je niet zo goed in het twisten en nep vlechten van je eigen haar? Dan kun je de faux locs door iemand anders laten plaatsen. Het enige wat je nodig hebt is Marley haar. Deze vind je in de Afro Salon. Bekijk hier hoe je de faux locs maakt (FILMPJE)

 

 

ciara fuax locs

 

ciara

 

Faux locs tijdens de zomer

De faux locs zijn prachtig om te dragen tijdens de zomer. In plaats van slechts een haarkleur te gebruiken voor je dreadlocks, kun je kiezen voor een mix van verschillende kleuren. Inspiratie nodig? Bekijk deze foto’s!

 

faux locs paars

 

fauxlocspaars

 

fauxlocss

 

red faux locs

 

fauxlocsmckrenzierenae

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies