Natural

Zo krijg je je TWA toch in een staartje

twa_staartje

Heb je de big chop gedaan en kan je niet wachten tot het moment dat je je haar in een knot of staartje kan doen? Dat hoeft ook niet! Met heel veel gel, een stukje nep haar en nog meer gel kom je een heel eind. Dat bewijst Youtuber Traeh. Het haar van Traeh is waarschijnlijk zo’n vijf centimeter lang, maar doormiddel van stretchen en borstelen weet zij er het maximale uit te halen.

Wil je ook je TWA (Teeny Weeny Afro) in een staartje krijgen? Begin dan met fris, gewassen haren. Gebruik een leave-in conditioner en een gel (bijvoorbeeld Aunt Jackie’s Don’t Shrink Flaxseed Elongating Curling Gel ) om je haar te stretchen. Om je staart strak en plat te krijgen, gebruik je een goede borstel een een satijnen wrap of doek.

Bekijk hier hoe Traeh het doet: 


TIP: in de comments van deze video las ik een goede tip om deze haarstijl langer mooi te houden: Zit voor 10 minuten onder de droogkap met een satijnen doek.

Ik ben benieuwd of het werkt voor de dames met een TWA. Laat een comment achter!

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm