Black Hair

Zo komt Nicole Ari Parker de transitioning fase door

Alhoewel de hele grote sterren, zoals Beyonce en Nicki Minaj het nog niet aandurven, zijn er genoeg andere bekende celebrities die als rolmodel kunnen dienen als je besluit natural te gaan. Een goed voorbeeld is de prachtige Nicole Ari Parker. De actrice – en vrouw van hottie Boris Kodjoe – is al een tijdje bezig over te stappen naar haar natuurlijke krullen.

En als je de big chop niet aandurft of als je die wel hebt gedaan, maar het nog iets te kort vind, heb je altijd zo’n awkward fase. Een fase waarin je niets met de lengte kan of waarin het haar gewoon nog niet zo zit als je zou willen. Nephaar is dan ideaal. Dat vindt ook Nicole! Tijdens haar bezoek bij de Wendy Williams show, laat ze haar geblondeerde twists zien. Ook vertelt ze dat ze dol is op pruiken. Iets wat Wendy Williams alleen maar kan toejuichen natuurlijk.

Voordat Nicole aanschuift bij Wendy laat ze zien hoe ze haar haar mooi houdt:

Nicole: In the back of the car laying down my edges on my way to next intvw..#seriouslytho#naturalhairgetsdonetoo #gottamakeitdowhatitdo@saveyourdo @nicolearip

nicole_ari_parker3

De headwrap ‘Saveyourdo’ is een product van Nicole zelf. Ze ontwikkelde het speciaal voor vrouwen die niet wilden sporten vanwege hun haar. Het houdt je haar tijdens het sporten plat en zorgt ervoor dat hitte niet in je haar blijft waardoor je minder zweet.

Bekijk hier het interview:

Nicole Ari Parker gaat vaker de straat op met haar natuurlijke krullen. Kijk maar!

nicole_ari_parker1 nicole_ari_parker2

We zijn benieuwd hoe het eruit ziet als het wat meer is gegroeid!

 

Vond je dit artikel interessant? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt elke week dé blackhair & beauty nieuwtjes!

 

 

 

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm