Black Hair

Zo doe je dat: Faux Locs crochet braids

faux locs crochetbraids

Met crochet braids kun je echt bijna alle haarstijlen creëren. Mooie krullen, steil haar of de ‘big chop-look‘ heb je als het goed is al voorbij zien komen op onze site. Maar ook voor de faux locs kun je de crochet braid techniek gebruiken! Het scheelt veel tijd, want je kunt gewoon gebruikmaken van kant en klare locs die je vervolgens in je haar knoopt. Hoe het exact werkt? Bekijk dit filmpje:

Faux Locs

Toch liever geen crochet braids met je faux locs? Je kunt de locs er ook gewoon invlechten. Het kost iets meer tijd en je hebt wat meer haar nodig, maar het effect is net zo prachtig. Lees er hier alles over.

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies