Black Hair

Zo creëer je een meer natuurlijke lacewig

peakmill_natuurlijke_lacewig

Houd je van weaves en pruiken? Dan weet je als geen ander hoe belangrijk het is om het zo natuurlijk mogelijk te laten ogen. Vooral als je een full weave of lacewig draagt, kan het soms lastig zijn om het er natuurlijk uit te laten zien. Je kunt bijvoorbeeld de lace van je pruik iets donkerder maken met make up (zoals lipliner of poeder) of je eigen haar aan de voorkant een klein beetje buiten de pruik laten vallen. Maar er is ook een andere manier.

Lees ook: De verschillende soorten closures

Vaak is het haar in de lacewigs een beetje onnatuurlijk verdeeld. Als je naar je eigen haar kijkt, is de voorkant van je haar altijd iets dunner dan de rest. Youtuber Peakmill kwam daarom op het idee om het haar aan de voorkant van haar lacewig uit te dunnen, zodat het natuurlijker zou ogen. Slim! Of toch niet? Check het resultaat in haar video.

————–

Wil jij alles weten over je haarverzorging? Tips krijgen van professionals? Goedkoop haarproducten shoppen? Kom dan naar Party Over Hair op 7 november in Het Sieraad in Amsterdam!

bron: Youtube

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm