Interviews

Zenner Approved ByTOM Sebastian || Polish Brush

Ken je dat? Je probeert een haarstijl en de tanden van de borstel breken af, vervolgens blijven ze in je haar steken. Vorig jaar is mij dit wel drie keer overkomen, uiteindelijk moest ik een keuze maken: of ik blijf goedkope borstels kopen, of ik investeer een keer in een goede borstel waar ik jaren van kan genieten. De keuze was snel gemaakt!

Ik was al bekend met de producten van Zenner, omdat ik geen afro shop in de buurt heb, ben ik afhankelijk van de drogisterijen die dit merk verkopen. Ik besloot de Polish Brush van Zenner by Tom Sebastian te kopen. Dit is een borstel met echt haar, die het haar laat glanzen.

Tom Sebastian

Ik was nogal sceptisch omdat ik al vaker bij deze drogist een borstel had gekocht, maar schijn bedriegt. De Polish Brush is super zacht en mijn haar blijft glad naar achteren zitten, voor mij is dit erg belangrijk. Mijn haar is namelijk ontzettend dik en een knot met bobbels aan de voorkant ziet er niet charmant uit.

Ik gebruik de Polish Brush in combinatie met de Eco Styler Gel, voor mij is dit een goede match. Bij de borstel zit een handige borstel waarmee je het kunt schoonmaken, daarnaast is de handvat erg breed waardoor de grip veel beter is.

Het komt niet vaak voor dat een haar product daadwerkelijk geschikt is voor alle haar typen, bij de Polish Brush is dit zeker wel het geval.

Verkoopinformatie: Verkrijgbaar bij de Etos filialen voor €7,99,-