Beauty

Zelf maken: grapefruit scrub

grapefruit_scrub

Grapefruit is niet mijn favoriete fruit. Ik vind het veel te bitter. Maar als jij het lekker vindt, vooral eten! Nadat het vruchtvlees op is, kun je de witte schil gebruiken voor een heerlijke scrub.

Grapefruit bevat heel veel vitamine A en C, mineralen en antioxidanten die de huid verbeteren. Ongeacht je het eet of op je gezicht smeert. Vitamine C en de antioxidanten beschermen de huid tegen slechten invloeden van buiten en stimuleren de huid  om collageen aan te maken voor een gladde, elastische huid.

Het retinol antioxidant vernieuwt een beschadigde huid en egaliseert het, waardoor het zachter en helderder wordt.

Benodigdheden

  • 1 Grapefruit
  • 1 kop suiker
  • 3 eetlepels abrikozen olie

Snijd het middelste stuk uit de grapefruit, samen met overgebleven vruchtvlees. Doe de grapefruit, suiker en abrikozen olie in een blender. Mix het totdat je een gewenste dikte hebt bereikt.

bron:urbangyal 

 

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;)Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm