Beauty

Zeg maar ‘dag’ tegen cellulitis

cafeine_

Een strak, gezond ogend lichaam is voor vele vrouwen een absolute must. Niet alleen sporten, maar ook gezond eten helpt bij het verkrijgen van een mooi lichaam. Toch is er één dingetje dat lastig lijkt weg te eten en weg te sporten: cellulitis.

Cellulitis zijn die hinderlijke kuiltjes op je heupen, dijen en billen. Het komt veel vaker voor bij vrouwen dan bij mannen en ontstaat niet perse als je aankomt in gewicht. Ook de erfelijkheid, dikte van je huid en leeftijd hebben invloed op de vorming van cellulitis. Naast sporten, gezond eten en een evenwichtige levensstijl, kun je ook een ander wondermiddel gebruiken om cellulitis te verminderen: cafeïne!

Cafeïne?

Ja, want onderzoeken hebben aangetoond dat cafeïne helpt bij de bloedcirculatie, waardoor alle cellen, weefsels en organen de vereiste voedingsstoffen krijgen voor optimale werking. Voor de beste werking gebruik je verse warme koffiedik waar nog voldoende cafeïne in aanwezig is.

Mix de cafeine met zeezout, bruine suiker en olijfolie. Breng de mix aan met draaiende bewegingen op de plekken waar je cellulitis hebt. Laat het even voor 15 minuten intrekken door het in te wikkelen met huishoudfolie.Spoel het daarna af.

Voor het beste resultaat herhaal je dit meerdere malen per week.

TIP: Gebruik ook koffie om je haargroei te stimuleren!

Succes!

bron: beautytutorials.org

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;)Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm