Black Hair

Yes! De tweede editie van Party Over Hair is op zondag 10 juli

Het is zover. Na een succesvolle eerste editie vorig jaar, organiseren we ook dit jaar weer Party Over Hair. Nog leuker, nog meer inspiratie en nog meer gezelligheid. Houd zondag 10 juli maar vrij want die dag begeef je je in een waar snoepparadijs. Zowel letterlijk als figuurlijk, want Party Over Hair staat dan namelijk in het teken van ‘Sweet Candy’. Ben je er klaar voor? You better be! Early Bird tickets voor het event zijn vanaf NU te koop.

Party Over Hair: de locatie

We beginnen met de locatie. Party Over Hair vindt dit jaar plaats in De Tolhuistuin. Deze eventlocatie bevindt zich op een steenworp afstand van het Centraal Station van Amsterdam en is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Wij zijn erg blij met deze locatie en maken gebruik van de IJzaal en de tuin. De IJzaal ziet er zo uit:

Party Over Hair

Tolhuistuin heeft tevens een prachtige tuin. Ook daar wordt tijdens ons event gebruik van gemaakt.

Party Over Hair

Tolhuistuin past met haar ruime zalen en toegang tot de mooie tuin, perfect bij de beleving die wij willen creëren voor zowel de standhouders als bezoekers. De locatie biedt voldoende ruimte voor verschillende stands, workshops, pop up salons en haarshows. De locatie wordt helemaal aangekleed volgens het Party Over Hair thema van dit jaar: Sweet Candy.

Party Over Hair: dit staat je te wachten

Party over hair

Tijdens Party Over Hair maak je kennis met de nieuwste haar & beauty merken. De merken waarvan we je nu al kunnen zeggen dat zij aanwezig zullen zijn, zijn:

KeraCare

Party oVer hair

Het professionele haarverzorgingsmerk staat bekend om de kwalitatief goede haarverzorgingsproducten. Oprichter van KeraCare en wetenschapper, Dr. Syed, weet echt alles over kroes en krullend haar en zorgt ervoor dat zijn producten perfect aansluiten op de behoefte van dit haartype. KeraCare heeft een uitgebreide productlijn voor dames die relaxen, natural zijn (Natural Textures lijn), last hebben van een droge en/of jeukende hoofdhuid (Dry & Itchy lijn) en voor degene die geen chemische behandelingen meer willen, maar wel graag de flexibiliteit willen om te switchen tussen hun natuurlijke krullen en steil haar (Texure Release).

Tijdens het event kun je persoonlijk advies krijgen over je haarverzorging, doormiddel van een hoofdhuid- en haaranalyse. Daarnaast wordt er ook een workshop gegeven, waarover later meer!

nuNAAT

Party Over Hair

Het haarverzorgingsmerk nuNAAT is nog vrij onbekend in Nederland. Het is een van de weinige merken dat voor bijna elk haartype producten in het assortiment heeft. De producten bevatten natuurlijke ingrediënten uit het Braziliaanse regenwoud, zoals noten, bessen, vruchten en planten. nuNAAT heeft voor zowel relaxed haar als natuurlijk haar een uitgebreid assortiment.

Cantu

Party Over Hair

Het natural hair merk Cantu is een van de populairste haarverzorgingsmerken onder de naturals. Voornamelijk de leave-in conditioner wordt door velen geprezen. Alle Cantu haarproducten zijn gebaseerd op shea butter, zoals het merk duidelijk laat weten op de verpakkingen. Het schijnt zelfs dat ze er 100% pure shea boter voor hebben gebruikt. Al hun producten ruiken daarom ook bijna hetzelfde. Daarnaast is het zeer betaalbaar (tussen de 6 en 7,50 euro).

As I Am

Party Over Hair

Waarschijnlijk ben je nog niet zo bekend met dit merk, maar in de Verenigde Staten wordt As I Am al omarmd door veel naturals. De lijn is ontwikkeld door Dr. Syed (inderdaad, dezelfde wetenschapper die KeraCare producten ontwikkeld) en bestaat uit 15 prachtige geformuleerde producten, speciaal ontworpen voor (sterk)kroes en krullend haar. Elk met een indrukwekkende lijst aan ingrediënten dat bestaat uit het beste wat de natuur te bieden heeft.

Tijdens Party Over Hair kun je kennis maken met dit merk en uiteraard advies vragen!

Allemaal populaire merken voor vrouwen met kroes en krullend haar. Er zullen verschillende stands zijn, pop up haar & beauty salons en haarshows en workshops van beauty professionals. Er is voor ieder wat wils en net zoals je gewend bent op MyBlackHair.nl komt er qua haarstijlen van alles aan bod: natural hair, weaves, relaxers, vlechten, dreads…wij vieren ons haar.

Een ander belangrijk aspect vinden wij dat je het event vol inspiratie en nieuwe ideeën moet kunnen verlaten. Daarom ligt er ook dit jaar weer een sterke focus op workshops.

Last but not least is het voor ons nog geweldiger als we weten dat je een geweldige dag achter de rug hebt gehad wanneer je ons event verlaat. Gezelligheid, elkaar ontmoeten en natuurlijk heerlijk gevarieerd eten en drinken (yes, we heard y’all!) staan bij ons daarom hoog in het vaandel. Dit jaar wordt de Tuin van Tolhuistuin omgetoverd tot een gezellige Food Court waar je heerlijk kunt eten en kunt bijkletsen met andere haar lovers!

De aankomende weken is het raadzaam onze site in de gaten te houden voor meer updates over de verschillende merken die aanwezig zullen zijn en workshops die je kunt volgen. Trust us: het wordt het zeker waard.

Vroege vogels worden beloond!

De Early Bird tickets staan inmiddels live! De eerste gasten die een Early Bird ticket bestellen worden beloond met een gratis goodiebag. De Early Bird tickets kosten €12,50. Groepen vanaf vier personen ontvangen gezamenlijk 10% korting op de normale prijs. Kinderen tussen de 4 en 12 jaar betalen €7,50 (Kids tickets ontvangen helaas geen goodiebag).

Bestel je Early Bird tickets hier en ontvang bij binnenkomst een GRATIS GOODIEBAG

Check myblackhair.nl/partyoverhair

Via www.myblackhair.nl/partyoverhair houden we je op de hoogte van de laatste nieuwtjes over het event. Het volledige programma wordt binnenkort op de site gepubliceerd.

Heb je vragen, tips, opmerkingen of wil je graag als standhouder aanwezig zijn op Party Over Hair? Mail ons redactie@myblackhair.nl

 

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm