Wow! Deze vrouw kreeg weer haar op haar kale plekken!

kale_plekken
Heb je last van haaruitval en kale plekken? Er is nog hoop! Dat blijkt wel uit het filmpje van Youtuber Pamela Samuels Young. Aan de voorkant had ze grote kale plekken en door het gebruik van twee producten, begon haar haar na zes weken weer te groeien.
kale_plekken2
Pamela gebruikte Rozemarijn olie en ORS Fertilizing Temple Balm. Rozemarijn olie wordt wereldwijd al jaren gebruikt om haargroei te stimuleren en de komst van grijs haar te vertragen. De olie stimuleert de bloedcirculatie op de hoofdhuid. ORS Fertilizing Temple Balm bevat onder andere cayenne peper en heermoes (bevat silica en sulfur).
Pamela raad aan om geen pure rozemarijn olie op het haar aan te brengen. Masseer eerst de ORS Fertilizing Temple Balm op de kale plekken en vervolg daarna met enkele druppels rozemarijn olie.
Bekijk het filmpje en ontdek hoe zij afkwam van haar kale plekken.


 
bron: Youtube

6 REACTIES

 1. Hello Lady's 🙂
  Hebben jullie enig idee waar ik deze 2 producten in Amsterdam kan halen of ergens kan bestellen??? 🙂
  Grtz. Cin

 2. Hi lady’s
  Beide producten zijn te koop in de normale haarwinkels. Zelf heb ik deze producten ook aangeschaft…. (haar winkel op winkelcentrum ganzenbord, in Amsterdam zuidoost)
  Succes !!!

 3. Goededag,
  Heeft iemand een tip voor deze jongen. Ben pas rond 27 jaar en ik heb al een paar grijze (helemaal wit) haartjes. Ik vind mezelf te jong hiervoor en ben er best van geschrokken. Mijn ouders werden pas grijs na hun 45e of rond 50 jaar. Iemand tips wat je kan doen om het verder tegen te gaan of terug te dringen? In dit artikel lees ik rozemarijn olie. Waar kan je dit kopen en als je dit niet puur mag gebruiken op je haar, met wat het beste te mengen? In dit artikel staat wel “ORS Fertilizing Temple Balm”, maar ik heb geen idee of dit voor een man ook goed is. En weet ook niet waar je dit kan kopen in Utrecht of Den Haag.
  Groeten.

 4. spullen zijn te koop bij Lara Afro Cosmetics, Javastraat 61
  1094HA Amsterdam Telefoon: 020-6948273

De reactie mogelijkheid is uitgeschakeld