Black Hair

Worden we moe van de ‘natural hair’ opmerkingen?

quote hair

Het leek even een trend te worden om met je natuurlijke krullen rond te lopen, maar inmiddels kiezen steeds meer vrouwen er bewust voor en laten het ook zo. Droeg je dus voorheen vaak een weave (met steil haar) of had je een relaxer in je haar, dan kan de omslag naar je natuurlijke krullen niet alleen voor jezelf een enorme shock zijn, maar ook voor anderen. Dit laatste leidt er vaak toe dat je van die aparte opmerkingen krijgt over je haar. Soms leuke, soms minder leuke.

Juist vanwege de opmerkingen van anderen over natuurlijke krullen, maakte BuzzFeed de video “Things woman with natural hair are tired of hearing”. Komt het jouw bekend voor?

foto: Pinterest

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies