Nieuws

Word jij een Party Over Hair event vrijwilliger?

vrijwilligers

Zoals je weet zijn we op dit moment super druk bezig met de organisatie van Party Over Hair. Hét Blackhair & Beauty event van dit jaar. Lijkt het jouw leuk om tijdens Party Over Hair mee te helpen als event vrijwilliger? Meld je dan nu aan!

Wat is een Party Over Hair event vrijwilliger?

Als vrijwilliger wordt je voor en tijdens het event ingezet voor verschillende taken. Denk hierbij aan meehelpen met de promotie van het event, standhouders ontvangen tijdens het event zelf, helpen klaarmaken van goodie bags, helpen bij de ontvangst van de gasten en/of je kan worden ingezet als promogirl.

Woon je in de omgeving van Amsterdam/Almere (of ben je bereid te reizen naar Amsterdam)? Heb je een enthousiaste persoonlijkheid? Ben je 18 jaar of ouder? Heb je een grote interesse in blackhair & beauty? En ben je beschikbaar van 1 tot en met 7 november? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Stuur ons een e-mail om je op te geven en meer informatie te ontvangen, onder vermelding van ‘Vrijwilliger POH’: redactie@myblackhair.nl

Wil je liever het event bezoeken? Koop dan alvast je Early Bird Tickets HIER.

 

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies