Black Hair

WIN! Vogue zonnebril! [WINACTIE GESLOTEN]

vogue_zonnebril_1

Een zonnebril is een absolute must en het liefst heb ik er voor elke outfit één. Toen we van Vogue Eyewear een zonnebril naar keuze mochten weggeven, wist ik dat het er eentje moest zijn die je bij iedere outfit en met elk kapsel zou kunnen dragen.

Ik koos voor een zwarte bril, een kleur die je sowieso in je collectie wil hebben. Het montuur heeft een beetje een cat eye vorm, maar niet een hele opvallende. Op deze foto kun je het niet zo heel goed zien, maar de bril heeft een mat zwarte kleur. Simpel, maar echt prachtig. En ik moet ook zeggen dat hij heel erg licht is en lekker zit!

 

vogue_zonnebril_2

vogue_zonnebril_3

vogue_zonnebril_4

Deze bril kun je met elk kapsel en outfit dragen. Benieuwd hoe je je bril met je kapsel combineert? Lees dan dit artikel.

WIN!

We mogen één iemand blij maken met deze Vogue bril. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is:

1. ‘Like’ MyBlackHair.NL op Facebook
2. Vul het onderstaande formulier in:

Voorwaarden deelname winactie

  • Deze winactie eindigt op woensdag 9 juli 2014 om 23.59 uur
  • De winnares krijgt per e-mail bericht op donderdag 10 juli 2014
  • Om deel te nemen aan deze winactie moet je alle stappen volgen.
  • De winactie is voor alle nieuwsbrief-abonnees van Myblackhair.nl. Wil je ook meedoen aan de win-actie, maar ben je nog geen nieuwsbrief-abonnee? Dan wordt je dat wel wanneer je het bovenstaande formulier invult. Je ontvangt dan wekelijks de leukste blackhair nieuwtjes in je inbox.

 

Vond je dit artikel interessant? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt elke week dé blackhair & beauty nieuwtjes!

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm