Haar

Win! Tickets voor ‘Tuintje In Mijn Hart’ [GESLOTEN]

Zo’n 8 jaar geleden(!) scoorde de Surinaamse zanger Damuru en de Volendammer Jan Smit een grote hit met ‘Tuintje In Mijn Hart’. Het lied was een ode aan de dochter van Damaru en heel Nederland zong mee. Met de film ‘Tuintje In Mijn Hart’ kunnen we weer genieten van Surinaamse sferen verpakt in een avontuurlijke komedie met rollen voor bekende sterren als Jorgen Raymann, PipPellens(GTST), Jetty Mathurin, Sergio Romero IJssel (DINO show, FC Kip) en Immanuelle Grives(Vechtershart, Celblok H).

Het verhaal

tuintje-in-mijn-hart3

Ooit waren ze de beste vrienden, maar sinds Axel (Leo Alkemade) zijn Familie en Suriname inruilde voor Nederland heeft hij zijn broer Virgil (Edwin Jonker) nooit meer gesproken.

Tot nu toe, want hun moeder (Beppie Melissen) roept de hele familie bij elkaar in haar pension, omdat ze van de Loekoevrouw te horen heeft gekregen, dat ze niet lang meer te leven heeft.

De toch al gespannen sfeer wordt er niet beter op, als Axel en Virgil tijdens het welkomstdiner gelijk ruzie krijgen en Axels dochter Wonnie (Pip Pellens), die stage loopt in Paramaribo, ook zwanger blijkt te zijn.

Axel wil direct terug naar Nederland maar strandt ergens diep in de jungle bij de indianen.
Zijn vrouw Victoria (Fockeline Ouwerkerk) gaat samen met zijn broer Virgil op pad om hem te zoeken, maar komen na een angstig avontuur bij een resort aan, waar de zus van Victoria (Sanne Vogel) Surinaamse vrouwen wil laten afvallen.
Alleen de eigenaar van dit resort (Sergio IJssel) kan haar waarderen, tot frustratie van zijn eigen vrouw (Sanne Langelaar).

tuintje-in-mijn-hart1

De chaos is compleet als de vader van Wonnie’s kind maar niet wordt gevonden, de familievete een hoogtepunt bereikt als er goud in het spel blijkt te zijn, Axel door de oude Indiaan (Jorgen Rayman) op het juiste pad wordt gezet, terwijl zijn broer Virgil en zijn vrouw een wel erg tropisch avontuur beleven diep in de jungle.

Tuintje in mijn Hart is een avontuurlijke, emotionele en romatische rollercoaster in een land waar het lijkt of iedereen gek wordt door de hete Surinaamse zon…

De film draait vanaf 2 maart in de bioscoop!

(bron:www.tuintjeinmijnhartdefilm.nl)

WIN 2 TICKETS voor Tuintje In Mijn Hart!

Lijkt het jou leuk om samen met een vriend(in) de film te bezoeken? Doe dan mee met deze winactie! Je maakt kans op 2 kaartjes. Vul hieronder je gegevens in en win!

 

Deze winactie is gesloten. Je kunt niet meer meedoen.

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm