suriname
Lifestyle

Win een reis naar Suriname!

Als je ons al wat langer volgt, weet je dat we MyBlackHair.nl runnen vanuit Nederland en Suriname. In 2011 besloot Aïsha namelijk naar Suriname te verhuizen met haar gezin. En als eeneiige tweeling die elkaar bijna dagelijks zag en veel dingen samen ondernam, was dat natuurlijk best even wennen. Maar nu zien we het eerlijk gezegd als iets leuks. We hebben altijd een geweldig vakantieland om te bezoeken, we sturen elkaar leuke berichten via whatsapp (thank God for whatsapp….en Skype….echt) en we spreken elkaar nog steeds dagelijks. Dus behalve dat we elkaar niet zo vaak meer kunnen zien en voelen, zijn we nog super close!

Van Party Over Hair naar Suriname!

Anyway… zoals de titel zegt: je kan een reis winnen naar het land dat Aïsha en mij met elkaar verbindt: Suriname. Hoe leuk is dat?! Surinam Airways wilde graag meewerken om onze lezeressen te verassen met iets leuks! Het enige wat je ervoor hoeft te doen, is een ticket kopen voor ons event Party Over Hair op 10 juli in Tolhuistuin Amsterdam. Je maakt dan automatisch kans om te winnen. En we zijn echt zo blij dat we iemand gelukkig mogen maken met een reis naar dit fantastische land. Zie je jezelf al langs de waterkant zitten? Chillen in de palmentuin? Luieren in een hangmat op het erf? Eten op blauwgrond? Of lekker avontuurlijk het binnenland in en zwemmen in de Suriname rivier? Suriname is echt een prachtig land met mooie natuur en leuke mensen. Echt, je moet er geweest zijn om het te ervaren.

Wil je winnen?

Bestel dan NU je Party Over Hair tickets. Behalve dat je een fantastische reis kan winnen, steek je ook nog heel veel op van de vele workshops, kun je producten goedkoop shoppen, lekker eten, je haar en make-up laten doen en natuurlijk gewoon te gekke hair lovers ontmoeten. Kom je ook?

Ja, ik kom!

De vliegreis wordt aangeboden door Surinam Airways

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm