Beauty

Win: Gezichtsbehandeling bij All Skins twv €57,-

Een gratis gezichtsbehandeling winnen? Waarschijnlijk zeg je daar geen ‘nee’ tegen, toch? Omdat MyBlackHair.nl inmiddels al langer dan 10 jaar online is, geven we deze hele maand super leuke prijzen weg! Names All Skins Schoonheidsinstituut mogen we 1 persoon een gratis gezichtsbehandeling van 60 minuten cadeau doen.

Dit is All Skins


All Skins is een schoonheidssalon die bekend staat als salon met aandacht voor de getinte tot donkere huidskleur. In de salon bieden eigenaressen Elvira Stjeward en Leonie Ekkers verschillende schoonheids- en wellnessbehandelingen. Daarnaast kun je ook bijvoorbeeld kiezen uit het laten plaatsen van permanente make up of een waxbehandeling.

Myblackhair.nl x All Skins

Toen de dames in 2012 voor het eerst hun salon openden nodigden ze ons uit en nadien onderging Megisa er een Bio Peeling en deed Valerie daar voor het eerst een Brazillian Wax. En ja! Wij zijn fan van All Skins. Op hun website www.allskins.nl kun je meer lezen over het bedrijf zelf, alsook de verschillende gezichtsbehandelingen en alle andere wellnessbehandelingen.

Dit is de gezichtsbehandeling van All Skins

1 x Gezichtsbehandeling van 60 min twv €57,-

  • Oppervlakte reiniging
  • Inbegrepen harsen van de bovenlip, kin en wenkbrauwen bijwerken
    Diepte reiniging
  • Verwijderen van onzuiverheden
  • 10 min overheerlijk vakkundige gezichtsmassage
  • Ontspannend en huidverbeterend masker
  • Keuze uit een overheerlijke vakkundige hoofdhuidmassage, hand of voet massage
  • Huidverbeterende verzorging voor je huid

Winnen?

Wil je meedoen aan deze winactie? Vul dan het onderstaande formulier in en maak kans! Volg ons voor de laatste updates ook via Instagram: @ Myblackhairnl of via Facebook

Deze winactie is gesloten!

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies