Black Hair

Win een mandvol Motions producten!

Het haarverzorgingsmerk Motions heeft achter de schermen hard gewerkt aan een make-over van het prachtige merk. De producten hebben nu allemaal een nieuwe, glanzende, gouden look. Er zijn nieuwe formules(zoals de Heat Styled Straight Finish Collection) met meer natuurlijke ingrediënten en heerlijke geuren. Motions richt zich op vrouwen met relaxed haar en heeft sinds kort ook de Natural Texture lijn op de markt gebracht, om vrouwen met natuurlijke krullen van de beste producten te voorzien.

Ontdek Motions en win!

win_motions1

Tijdens Party Over Hair kun je kennis maken met de nieuwe producten van Motions. Je kunt producten testen en gebruik maken van exclusieve event deals. Bij elke aankoop, krijg je er nog wat leuks bij. Ook kun je een haar consultatie krijgen van de bekroonde Britse haarstylist  Sandra Webb. Deze gerespecteerde kapper heeft meer dan 25 jaar ervaring en was de eerste haarstylist die de Black Beauty/WAHL Hair Awards Stylist of the Year Award won. In 2008 opende zij haar eerste salon en ze werkt voor grote magazines (zoals Pride en Black Hair & Beauty) en TV shows. Geen vraag die zij niet kan beantwoorden, dus kom vooral langs! Ook om kans te maken op de goedgevulde Goodiebag, vol met Motions producten.

Carestyling Event

Sandra-Webb

Benieuwd hoe je de mooiste haarstijlen creëert op zowel relaxed als natural hair? Kom dan naar de workshop “Carestyling” van Motions tijdens Party Over Hair. Je kunt dan live meekijken hoe de Britste haarstylist Sandra Webb prachtige kapsels maakt met de producten van Motions. Zij richt zich daarbij niet alleen op een mooi kapsel, maar neemt ook de gezondheid van het haar mee. Zo kom je meer te weten over hoe je de producten kunt gebruiken voor styling én wat voor verzorging de producten bieden.

Je kunt de Motions stand en Carestyling workshop bezoeken tijdens Party Over Hair op 7 november in Het Sieraad in Amsterdam. Bestel nu alvast je tickets met 5 euro korting! KLIK HIER VOOR JOUW KORTING

foto’s: pinterest & black beauty & hair

 

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm