Black Hair

WIN! De nieuwe Heat Styled Straight Finish collection van Motions [gesloten]

motions_results_kinky-c2

Hoe fijn is het om als natural makkelijk te kunnen switchen tussen steil haar en je natuurlijke krullen? Heel fijn! Maar dan moet het natuurlijk niet schadelijk zijn voor je haar én je moet binnen no-time weer je natuurlijke krullen terug kunnen krijgen. De nieuwe Heat Styled Straight Finish van Motions belooft steil haar in slechts drie stappen, zonder het haar te beschadigen én de terugkeer van je natuurlijke krullen na slechts één wasbeurt. Daar willen wij wel meer over weten.

Maar eerst… Motions. Kennen we het nog? Bij mij haalt het herinneringen op van hun CPR treatment conditioner. Een proteïne conditioner. Hun geel/paarse flessen sprongen er bij mij altijd uit als ik een afro shop binnen wandelde. Maar dat  was voornamelijk zo toen ik mijn haar relaxte. Gelukkig hebben zij ook gemerkt dat er steeds meer naturals zijn. Daarom heeft Motions de ‘Natural Textures’ lijn. Speciaal voor golvend, krullend en kroeshaar. Binnen deze lijn introduceert Motions een nieuw 3-stappen Heat Styled System voor naturals die tijdelijk gezond, steil haar willen. De ‘bounce-back’ formule beschermt het haar tijdens het steilen en is natuurlijk ook perfect voor transitioners.

Natural Textures Straight Finish™ – 3 stappen systeem

Heat-Styled-Straight-Finish-Collection
Het systeem bestaat uit 3 stappen, met de volgende producten:

1 – Straight Finish™ CleanserNT-Heat-Styled-Straight-Finish-Cleanser---Copy

Allereerst was je je haar met de Straight Finish Cleanser. Dit is een hydraterende conditioning shampoo met shea boter en keratine, welke je haar weer voorzien van vocht. De cleanser is perfect om je haar zacht te maken en te versterken voordat je het met hitte steil maakt. De formule reinigt op milde wijze, terwijl het je haar zacht maakt en van vocht voorziet.  

2 – Straight Finish™ Leave-in ConditionerNT-Heat-Styled-Straight-Finish-Leave-in-Conditioner---Copy

Na het wassen breng je de leave-in conditioner op vochtig haar aan. Deze bevat kokosolie en keratine. De leave-in conditioner brengt een laagje met versterkende moisturizers aan om je haar, zodat je haar beschermt wordt tegen de hitte. Perfect voor broos en droog haar. Het vermindert ook klitten en maakt je krullen zacht. Nadat je de leave-in conditioner hebt aangebracht, kun je beginnen met het föhnen van je haar.

3 – Straight Finish™ SealerNT-Heat-Styled-Straight-Finish-Sealer---Copy

Klaar met föhnen? Dan kun je een paar druppels van de sealer aanbrengen. De Straight Finish Sealer is een serum speciaal voor natuurlijke krullen. Het bevat amandel olie, keratine en argon olie en zorgt ervoor dat je haar glad aanvoelt, zonder dat het zwaar wordt. Bij gebruik met een stijltang vermindert het pluis en zorgt het voor een geweldige glans.

 

 

Benieuwd naar de praktijk? Bekijk voor het resultaat op krullen en kroes haar deze twee filmpjes.

Motions Straight Finish voor kroeshaar 

Motions Straight Finish voor krullend haar

De hele Motions lijn kun je vinden bij afro shops in heel Nederland, o.a bij:

 Yari Hair & Cosmetics
Zuidplein Hoog 488
3083 BL Rotterdam
010-4812400

Yari Hair & Cosmetics
Zuidplein Hoog 677
3083 BL Rotterdam
010-2939247

Yari Hair & Cosmetics
Beijerlandselaan 74
3074 EC Rotterdam
010-2152052

WIN!

We mogen 2 setjes van  Heat Styled Straight Finish Collection van Motions weggeven! Super leuk natuurlijk. Dan kun je het thuis zelf proberen.

Wat moet je hiervoor doen?

  1. Like MyBlackHair.nl op Facebook
  2. Schrijf je HIER in voor de Motions nieuwsbrief
  3. Vul je gegevens hieronder in:

Deze winactie is gesloten. Je kunt niet meer meedoen.

Voorwaarden deelname winactie

  • Deze winactie eindigt op woensdag 17 juni 2015 om 23.59 uur
  • De winnaressen krijgen per e-mail bericht op donderdag 18 juni 2015
  • Om deel te nemen aan deze winactie moet je het formulier volledig hebben ingevuld en aan alle andere voorwaarden hebben voldaan
  • Zorg ervoor dat je een juist e-mailadres invult.
  • De winactie is voor alle nieuwsbrief-abonnees van Myblackhair.nl. Wil je ook meedoen aan de win-actie, maar ben je nog geen nieuwsbrief-abonnee? Dan word je dat wel wanneer je het bovenstaande formulier invult. Je ontvangt dan wekelijks de leukste blackhair nieuwtjes in je inbox.

 sponsored post

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm