Interviews

WIN! Ashlee Janelle Styleguide!

Misschien ken je de uber stylish Ashlee Janelle (net als 38.000 andere fans) via haar populaire Instagram accountOf wellicht heb je haar vorig jaar ontmoet tijdens ons eerste Party Over Hair event waar zij een drukbezochte Styling Workshops verzorgde. Either way… Ashlee is een hele bekende naam binnen de fashion industrie, die ons allemaal inspireert met haar gevoel voor mode en styling in haar nieuwe E-Book AJSTYLEGUIDE Fall/Winter 2016.

(Re-)boost je style!

Ashlee Janelle is de eerste fashion blogger die een styling E-book lanceert in Nederland. Met de looks uit AJSTYLEGUIDE16 inspireert zij lezers om gepassioneerd het komend “Fall/Winter” seizoen in te gaan. Heb jij dagelijks een struggle met het combineren van de juiste kledingstukken? Of gaat het jou juist gemakkelijk af? In beide gevallen geeft Ashlee’s Styleguide je style weer een boost. Het is verfrissend en vrouwelijk en geeft je voor deze herfst en winter een duwtje in de rug om een style te creëren die perfect bij jou past.

AJSTYLGUIDE is verkrijgbaar via ashleejanelle.bigcartel.com en kost slechts €9,95.

WIN! Ashlee Janelle Styleguide!

ashlee-janelle-styleguide2

Hoe cool?! We mogen 5 Styleguides weggeven. Super leuk om MBH-lezeressen blij te maken, natuurlijk. Ben jij iemand die wel wat tips kan gebruiken op het gebied van styling? Of misschien is een vriend of vriendin van jou al een tijdje op zoek naar inspiratie? Doe dan mee met deze winactie! Wat moet je doen?

   1. Like MBH op Facebook
   2. Like Ashlee Janelle op Facebook
   3. Geef in een reactie hieronder aan waarom jij graag deze Styling Guide wil winnen! (geef wel een goed e-mailadres op, zodat we je kunnen mailen als je gewonnen hebt!)
   4. Vul het onderstaande formulier volledig in.
   5. Succes!

 

* geeft verplicht aan

 

Voorwaarden deelname winactie

      • Deze winactie eindigt op donderdag 20 oktober 2016 om 23.59 uur
      • De winnaressen krijgen per e-mail bericht op vrijdag 21 oktober 2016
      • Om deel te nemen aan deze winactie moet je het formulier volledig hebben ingevuld en aan alle andere voorwaarden hebben voldaan
      • Zorg ervoor dat je een juist e-mailadres invult.
      • De winactie is voor alle nieuwsbrief-abonnees van Myblackhair.nl. Wil je ook meedoen aan de win-actie, maar ben je nog geen nieuwsbrief-abonnee? Dan word je dat wel wanneer je het bovenstaande formulier invult. Je ontvangt dan wekelijks de leukste blackhair nieuwtjes in je inbox.