Black Hair

WIN! 5x Rowenta Infini Pro Elite || Haardroger + Diffuser

Als er één styling tool is die je zeker in huis moet hebben, dan is het de föhn! Super handig om meer volume in je haar te creëren – en dan maakt het niet of je een relaxer in je haar hebt, een weave draagt of juist je natuurlijke krullen. Het is daarom ook super leuk dat wij maar liefst 5 MBH-lezeressen helemaal happy mogen maken met de Rowenta Infini Pro Elite t.w.v. €44,95!!

 

 

rowentainfiniDit is een krachtige haardroger met een extra lange levensduur dankzij de professionele AC motor én een smalle blaasmond. De verzorgende ionische en keramische technologie houden je haar optimaal in conditie. Het zorgt er namelijk voor dat je haar snel droogt, voldoende moisture behoudt en je haar natuurlijk laat glanzen. Natuurlijk moet je vooraf het gebruik van iedere stylingtool je haar voorbereiden op de hitte. Dit kun je bijvoorbeeld doen door het gebruik van een heat protector spray, maar je zou ook kunnen kiezen voor verschillende oliën.  Welke features heeft de Rowenta Infini Pro Elite nog meer?

RO-PARTNERSHIP-ELITE-PRODUCTS-HAIR_DRYERS-PRO_AC_MOTOR-CV8652E0-TECHNICAL_PICTO-C

Keuze in verschillende temperaturen! Je kunt voor je blow-out kiezen uit drie verschillende hitte standen. Daarnaast heb je ook twee keuzemogelijkheden als het gaat om de kracht van de motor. Gebruik lagere temperaturen bijvoorbeeld voor een veilige blow-out. De hogere temperaturen kun je gebruiken wanneer je je haar sneller wilt laten drogen en het iets steiler wilt krijgen. Gebruik dan als hulpstuk een ronde borstel.

rowentainfini filter

Een handige toevoeging aan de Rowenta Infini Pro Elite is de makkelijk te verwijderen filter. Bij veel haardrogers moet je deze er afdraaien. Bij de Rowenta Infini Pro Elite is de filter voorzien van een magneet. Hierdoor kun je hem heel makkelijk verwijderen, even omspoelen en weer terug plaatsen.

RO-PARTNERSHIP-ELITE-PRODUCTS-HAIR_DRYERS-PRO_AC_MOTOR-CV8652E0-TECHNICAL_PICTO-A (1)

Last but certainly not least: je krijgt er een diffuser bij! Dit is echt een must have; vooral wanneer je prachtige krullen of kroeshaar hebt. Een diffuser is een opzetstuk voor je haardroger, speciaal ontworpen om je krullen meer definitie en volume te geven. In dit artikel lees je meer over hoe je de diffuser kunt gebruiken voor je haar. 

Meedoen aan de winactie

We mogen dus 5 x een Rowenta Infini Pro Elite weggeven aan onze lezeressen. Wil jij kans maken op deze haardroger? Doe dan het volgende:

1. Like MyBlackHair.nl op FACEBOOK en/of INSTAGRAM

2. Vul onderstaand formulier in

Rowenta


 

Rowenta

* verplicht


Voorwaarden deelname winactie

  • Deze winactie eindigt op woensdag 16 juli om 23.59 uur
  • De winnaars krijgen per e-mail bericht op donderdag 17 juli  2014
  • Om deel te nemen aan deze winactie moet je alle stappen volgen.
  • De winactie is voor alle nieuwsbrief-abonnees van Myblackhair.nl. Wil je ook meedoen aan de win-actie, maar ben je nog geen nieuwsbrief-abonnee? Dan wordt je dat wel wanneer je het bovenstaande formulier invult. Je ontvangt dan wekelijks de leukste blackhair nieuwtjes in je inbox.

 

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies