Black Hair

WIN 5 x Andrélon Keratine Repair Pakket [GESLOTEN]

Andrelon keratine repair producten

Het gebruik van keratine producten is de laatste paar jaren een echte trend geworden. Steeds meer haarmerken verkopen dan ook speciale keratine producten. En daar is vanaf nu Andrélon er ook één van. Andrélon lanceerde onlangs namelijk de Keratine Repair lijn: zes keratine producten, speciaal voor het herstellen van beschadigd en droog haar. Jij maakt kans op een van de 5 Andrelon Keratine Repair productpakketten!

Waarom Keratine producten?


We hebben op Myblackhair.nl al vaker geschreven over keratineproducten en keratine behandelingen. Keratine is een proteïne, een bouwstof die van nature al in je haar zit en je haar sterk(er) maakt. Hoe minder keratine (proteïne) er in je haar zit, hoe zwakker je haar is. De verzorgende formule van micro keratine in de producten van Andrélon, dringt door tot de kern van je haar, helpt het beschadigd haaroppverlak te herstellen en je haar te beschermen tegen toekomstige beschadigingen. Droog en beschadigd haar wordt dus weer stevig, makkelijker te behandelen en krijgt bovendien de glans weer terug!

WIN! De keratine repair lijn van Andrélon

De Andrélon Keratine Repair lijn bestaat uit zes verschillende producten om droog en beschadigd haar dagelijks te verzorgen.De lijn bestaat uit een shampoo, conditioner, masker, creme, olie-serum en een anti-klit spray.

Andrélon Keratine Repair Shampoo

andrelon keratine repair shampoo

Reinigt je haar en herstelt beschadigingen aan het haaroppervlak . Een mix van essentiele bouwstoffen voedt het haar zodat het zijdezacht wordt. 4,39 (300 ml). 

Andrélon Keratine Repair Intensieve Conditioner

andrelon keratine repair intensieve conditioner

Een mix van essentiele olien voedt je haar, zodat het sterk, zacht en glanzend wordt. De conditioner maakt je haar ook makkelijker doorkambaar. €4,59 (300 ml).

Andrélon Keratine Repair 1-minuut masker 

andrelon keratine repair 1 minuut masker

Dit is een masker voor dagelijks gebruik en is ontwikkeld om je haar op een snelle manier te voeden en te herstellen. € 4,99 (180 ml).

Andrélon Keratine Repair Intensieve herstellende creme

 

Dit is een leave-in creme voor dagelijks gebruik, die je zowel op droog haar als op vochtig haar kunt gebruiken. De verpakking is voorzien van een handig pompje om het aanbrengen gemakkelijk te maken. €4,59 (200 ml).

Andrélon Keratine Repair Anti-Klit spray

andrelon keratine repair anti klit spray

Deze Anti-klit spray maakt je haar makkelijker doorkambaar. Gebruik het na je wasbeurt! De spray voedt je haar en beschermt het bovendien ook tegen de hitte van bijvoorbeeld je föhn. €4,99 (250 ml). 

Andrélon Keratine Repair Serum Oil

andrelon keratine repair serum oil

De serum oil biedt een finishing touch. Het is een luxe lichte olie je haar laat glanzen en voedt. € 7,99 (75 ml).

Zo maak je kans op het Andrélon Keratine Repair pakket

Oke, dit is de deal: we 5 MyBlackHair-lezeressen blij maken met een Andrélon Keratine Repair pakket. Om kans te maken op een pakket moet je het volgende doen:

  1. Vul onderstaand formulier in
  2. Like Myblackhair op Facebook (KLIK HIER)
  3. Like Andrélon op Facebook (KLIK HIER)

 

DE WINACTIE IS AFGELOPEN. JE KUNT HELAAS NIET MEER MEEDOEN. BINNENKORT HEBBEN WE WEER EEN LEUKE ACTIE. GEEF JE HIERONDER OP VOOR DE NIEUWSBRIEF, ZODAT JE ALS EERSTE OP DE HOOGTE BENT!

Voorwaarden deelname winactie

  • Deze winactie eindigt op dinsdag 15 april 2014 om 23.59 uur
  • De winnaars krijgen per e-mail bericht op woensdag 16 april 2014
  • Om deel te nemen aan deze winactie moet je alle stappen volgen.
  • De winactie is voor alle nieuwsbrief-abonnees van Myblackhair.nl. Wil je ook meedoen aan de win-actie, maar ben je nog geen nieuwsbrief-abonnee? Dan wordt je dat wel wanneer je het bovenstaande formulier invult. Je ontvangt dan wekelijks de leukste blackhair nieuwtjes in je inbox.

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies