Black Hair

WIN! 3×2 Tickets voor Natural Black Hair Event! | GESLOTEN

Wij kijken nu al uit naar het tweede Natural Black Hair event. En het wordt extra leuk, nu we een aantal van onze lezeressen daar kunnen ontmoeten. We mogen namelijk 3×2 kaartjes weggeven voor dit event! En als jij fan bent van (natural) black hair, dan wil je hier echt bij zijn!

Even wat meer info….

Op vrijdag 27 en zaterdag 28 maart vindt de tweede editie van het “NaturalBlackHair-event” plaats in Pakhuis de Zwijger. Deze keer komt de Amerikaanse vlogster Taren Guy met een paar haargoeroes uit Amerika, waaronder Felicia Leatherwood(Celebrity natural hair stylist) en Sister Scientist. Zij zullen tips geven over de verzorging van natuurlijk kroeshaar. Je kunt uitgebreid vragen stellen tijdens de demonstraties. Ook zal er een make-up tutorial worden vertoont door make-up artist Shelley Langley. Taren Guy zal tijdens het event een Luv & Learn Your Beauty workshop geven. En last but not least: je kunt er lekker shoppen!

nbh_flyer

Meer informatie over het event, lees je op www.naturalblackhair.nl

WINNEN

We mogen 3×2 kaartjes weggeven! Wil jij graag met een vriend(in) aanwezig zijn tijdens dit event (op 27 maart)? Doe dan het volgende:

1). Like MyBlackHair.NL op Facebook
2). Vul je gegevens in: (GESLOTEN)

 

Voorwaarden deelname winactie

  • Deze winactie eindigt op zondag 22 maart 2015 om 23.59 uur
  • De winnares krijgt per e-mail bericht op maandag 23 maart 2015
  • Om deel te nemen aan deze winactie moet je het formulier volledig hebben ingevuld
  • Zorg ervoor dat je een juist e-mailadres invult.
  • De winactie is voor alle nieuwsbrief-abonnees van Myblackhair.nl. Wil je ook meedoen aan de win-actie, maar ben je nog geen nieuwsbrief-abonnee? Dan wordt je dat wel wanneer je het bovenstaande formulier invult. Je ontvangt dan wekelijks de leukste blackhair nieuwtjes in je inbox.

 

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;)Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm