Black Hair

WIN 3x Silicon Mix Morrocan Argan Oil setjes [GESLOTEN]

In het artikel ‘Waarom siliconen in haarverzorging toch wel goed kunnen zijn’, schreef ik een review over de nieuwe Silicon Mix producten. De productlijn van Silicon Mix Morrocan Argan Oil bestaat uit een shampoo, masker en leave-in conditioner. Het is verrijkt met Marokkaanse arganolie, macadamia olie en keratine. Arganolie herstelt dof, droog en beschadigd haar. Het geeft het haar elasticiteit terug en houdt de hoofdhuid gezond. Macadamia olie zorgt voor pluisvrij haar en keratine herstelt het vocht in het haar zodat het niet droog en broos wordt.

WINNEN Silicon Mix Morrocan Argan Oil

silicon_mix_shampoo copy

Wij geven 3 setjes weg van de Silicon Mix Morrocan Argan Oil. Dit bestaat uit een shampoo, conditioner en leave-in conditioner. Het enige wat je hiervoor moet doen, is onderstaand formulier invullen!

[DE WINACTIE IS GESLOTEN. JE KUNT NIET MEER MEEDOEN.]


Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm