Black Hair

WIN! 2×2 tickets voor Pearl Event!

pearl_event

Op zondag 31 januari is het zo ver: Pearl Event! Deze keer een speciale editie, want Pearl Event staat dit jaar in het teken van black hair, beauty & fashion. Iets wat jij als trouwe MBH-lezeres dus absoluut niet mag missen.

Er is echt heel veel te doen op deze dag. Zo kun je in de Pop-up salon je haar laten doen tegen een gereduceerd tarief, er zijn heel veel haar workshops van o.a. Design Essentials en Sheado. Maar je kunt ook een tattoo laten zetten, je laten opmaken en natuurlijk heel veel shoppen (bij meer liefst 80 stands!). En als dat nog niet genoeg is, kun je ook nog eens genieten van live optredens van zanger Gio en Surinaamse band La Rouge! 

Meer informatie over het event vind je hier: www.pearlevent.nl

Win tickets voor Pearl Event!

We mogen 2×2 tickets weggeven voor dit event! Dat betekent dat jij en een vriend(in) het event gratis mag bezoeken. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is je gegevens invullen in onderstaand formulier. De winnaar krijgt aanstaande maandag 25 januari persoonlijk bericht!

 

[Deze winactie is gesloten]

 

Voorwaarden deelname winactie

  • Deze winactie eindigt op maandag 25 januari 2016 om 14.00 uur
  • De winnares krijgt per e-mail bericht op maandag 25 januari 2016
  • Om deel te nemen aan deze winactie moet je het formulier volledig hebben ingevuld
  • Zorg ervoor dat je een juist e-mailadres invult.
  • De winactie is voor alle nieuwsbrief-abonnees van Myblackhair.nl. Wil je ook meedoen aan de win-actie, maar ben je nog geen nieuwsbrief-abonnee? Dan wordt je dat wel wanneer je het bovenstaande formulier invult. Je ontvangt dan wekelijks de leukste blackhair nieuwtjes in je inbox.

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm