konshens
Events

WIN! 2×2 tickets voor de exclusieve show van Konshens

Op zaterdag 22 juli komt de Jamaicaanse reggae en dancehall artiest Konshens naar onze hometown Almere :). En we mogen 2×2 tickets weggeven voor zijn exclusieve show!

‘Bruk off yu back, bruk off yu back…’ Als je weleens naar festivals gaat of de club bezoekt, heb je vast en zeker lekker gedanst op zijn hits. Echte heerlijke, dansbare dancehall muziek waar je vrolijk van wordt. Een optreden van Konshens is altijd een gezellig feestje.

En gezellig wordt het zeker in Kunstlinie Almere Flevoland(KAF). Een gratis blockparty voorafgaand de show met Jamrock barbecue en muziek op de Esplanade, brengt je alvast in de mood. Ook het voorprogramma is, met de beste reggae en dancehall DJ’s van eigen bodem iets om naar uit te kijken.

WIN! 2×2 Konshens tickets

 

Zit je haar goed? Ligt je outfit al helemaal klaar? Zie je jezelf al helemaal losgaan met een vriendin tijdens de show van Konshens? Doe dan mee met de winactie en wie weet zien we je daar.

Wat moet je doen om te winnen?
1. Like MyBlackHair.nl op Facebook en Instagram
2. Klik op ‘Aanwezig’ op de FB event pagina
3. Vul je naam en e-mailadres in en klik op subscribe

[GESLOTEN]

Voorwaarden

  • Deze winactie eindigt op zondag 9 juli 2017 om 23.59 uur
  • De winnares krijgt per e-mail bericht op maandag 8 juli 2017
  • Om deel te nemen aan deze winactie moet je het formulier volledig hebben ingevuld
  • Zorg ervoor dat je een juist e-mailadres invult.
  • De winactie is voor alle nieuwsbrief-abonnees van Myblackhair.nl. Wil je ook meedoen aan de win-actie, maar ben je nog geen nieuwsbrief-abonnee? Dan wordt je dat wel wanneer je het bovenstaande formulier invult. Je ontvangt dan wekelijks de leukste blackhair nieuwtjes in je inbox.

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm