sheamoisture
Haar

WIN! 2x SheaMoisture pakketten van Supernaturals.nl!

Eén van de grootste haarverzorgingsmerken op het gebied van natural hair verzorging is Sheamoisture. Hier in Nederland hebben we er lang op moeten wachten, maar de tijden van uit Amerika of via Ebay bestellen, zijn voorbij: Sheamoisture is sinds een tijdje ook gewoon hier te koop. Super leuk dat we via Supernaturals.nl 2 pakketten mogen weggeven!

SheaMoisture Manuka Honey & Matura Oil

Het pakket dat je kunt winnen bevat drie producten van de Manuka Honey & Matura Oil collectie van SheaMoisture. Deze producten hydrateren het haar intensief en beschermen het haar tegen invloeden van buitenaf.

Hierbij de eigenschappen van de belangrijkste ingrediënten:

  • Manuka Honey (manuka honing) – het zorgt voor behandelbaar haar en creëert een hydraterende barrière om droog haar tegen te gaan.
  • Maura Oil (mafura olie) – bevat een hoge mate van gunstige oliezuur, om de verdwenen natuurlijke oliën in het haar weer aan te vullen.
  • African Rock Fig (Afrikaanse Rots Vijg) – Bevat antioxidant vitamine C, dat ervoor zorgt dat je haar er gezond uitziet.

In het te winnen pakket zit de shampoo, conditioner en de intensive hydration complex. Dat laatste is een proteïne behandeling dat snel het haar binnendringt voor een gezonde hoofdhuid en gehydrateerd haar. Het zorgt voor zacht, behandelbaar haar, verbeterd de haarelasticiteit en bevordert de haargroei.

Supernaturals

Deze winactie wordt aangeboden door Supernaturals.nl, een webshop waar je terecht kunt voor natuurlijke producten, zoals  Jamaican Black Castor Oil, argan olie, kokosolie en natuurlijk de producten van SheaMoisture. De bestellingen worden snel geleverd. Als je voor 23.00 uur bestelt, heb je het de volgend dag al in huis!

WIN!

Wil jij kans maken op het SheaMoisture Pakket? Ga dan naar www.supernaturals.nl/myblackhair en vul daar je gegevens in.

Good luck girls!

De actie loopt van 10 juli t/m 31 juli. De winnaars worden op de website bekendgemaakt en ontvangen voor 2 augustus een bericht per mail.

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm