Win acties!

WIN! 2x Sheado Honey Love Hairmilk! [Gesloten]

Wij zijn dol op winacties! Speciaal voor moederdag(13 mei) mogen wij geweldige producten weggeven van het pas gelanceerde haarverzorgingsmerk ‘Sheado’ (van Dominique Chantal Snip). Je maakt kans op de Sheado Honey Love Hairmilk en een leuke verassing!

Honey Love Hairmilk (250 ml | €16,95)
Verwen je haar met melk en honing! De Honey Love Hairmilk bevat sheabutter, castor oil, avocado oil en aloe vera en is licht en romig. Het is een perfecte leave- in conditioner voor droog en dorstig haar. De toegevoegde biologische honing en frambozen hydrateren, verzorgen en verwennen je haar optimaal. Perfect om ‘second day hair’ op te frissen.

WIN!
Om kans te maken op dit geweldige product doe je het volgende:
1. Like Sheado op Facebook: www. facebook.com/SheadoHair 
2. Like MyBlackHair op Facebook: www.facebook.com/MyBlackHair
3. Vul het onderstaande formulier in.

 www.sheado.nl

@sheadohair

Deze winactie is gesloten. De winnaar wordt via de mail bekend gemaakt op Moederdag, 13 mei. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Wanneer je meedoet met deze actie schrijf je je automatisch in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

 

 

 

 

 

 

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm