Black Hair

WIN! 2 kaartjes voor Luv & Learn Your Hair Tour van Taren Guy [GESLOTEN]

 DSC_1135

Op vrijdag 21 maart bezoekt de Amerikaanse Youtube vlogger Taren Guy, voor de tweede keer ons land! Die dag vindt namelijk de eerste editie van het NaturalBlackHair-event plaats in Amsterdam. Natural, Transitioner – of wellicht geen van beide; De Luv & Learn Your Hair-workshop van Taren is er eentje waar je zeker bij moet zijn. Wij mogen je alvast verblijden met een kans om twee gratis kaartjes te winnen!

Met maar liefst 190.0000 toegewijde Youtube abonnees, filmpjes die meer dan 16 miljoen keer zijn bekeken en ruim 84.000 personen die haar via verschillende social media kanalen volgen, mogen we Taren Guy gerust één van de succesvolste natural hair vloggers noemen.  Onder de nam Taren916 plaatst ze allerlei informatieve filmpjes over de verzorging van haar haar.
Dat haar roem veel verder reikt dan alleen Amerika, bleek wel tijdens haar eerste bezoek in Nederland op het Pearl Event. Daar gaf ze twee dagen achter elkaar een workshop. Beide workshops waren uitverkocht en tijdens het event werd ze constant aangesproken. Ook wij hadden toen een kort gesprek met haar!

Momenteel reist Taren met haar internationale “Luv & Learn Your Hair”-tour (LLYH) door de V.S. en Europa om haar fans in levenden lijve te ontmoeten, te inspireren en informeren. Tijdens het NaturalBlackHair-event op 21 maart geeft Taren Guy samen met black hair-professionals, tips over de verzorging van natuurlijk kroeshaar. Op het podium wordt de veelzijdigheid van krullend en kroeshaar gedemonstreerd. Naast de workshop is er een minimarkt met gevestigde en nieuwe merken die hun producten op het gebied van haar, beauty en fashion aanbieden. Hier kan je tijdens de pauzes lekker shoppen onder het genot van een drankje, hapje en muziek. Kom je op tijd bij het event aan? Dan ontvang je ook nog eens een goodiebag!

Naturalblackhair event Taren Guy

vr. 21 maart 2014 | 19:00-24:00

Pakhuis de Zwijger

Piet Heinkade 179, Amsterdam

Routebeschrijving

 ‘Early bird’ Tickets kun je nu bestellen voor €15,- via Naturalblackhair.nl

WIN! 2×2 kaartjes voor het NaturalBlackHair -event

Yes! Wij mogen 2 x 2 kaartjes weggeven voor het NaturalBlackHair- event! Zo maak je kans:

  1. Like de Facebook Pagina van Myblackhair.nl >> KLIK HIER
  2. Like de Facebook Pagina van Naturalblackhair.nl >> KLIK HIER
  3. Geef via Facebook aan dat je aanwezig bent op het NaturalblackHair-event >> KLIK HIER
  4. Vul onderstaand formulier in:

 

Naam:
E-mail adres:
Woonplaats:

 

 

 

Voorwaarden deelname winactie

  • Deze winactie eindigt op vrijdag 21 februari 2014 om 23.59 uur
  • De winnaars krijgen per e-mail bericht op zaterdag 22 februari 2014  
  • Om deel te nemen aan deze winactie moet je het formulier volledig invullen.
  • De winactie is voor alle nieuwsbrief-abonnees van Myblackhair.nl. Wil je ook meedoen aan de win-actie, maar ben je nog geen nieuwsbrief-abonnee? Dan wordt je dat wel wanneer je het bovenstaande formulier invult. Je ontvangt dan wekelijks de leukste blackhair nieuwtjes in je inbox.

 

Vond je dit artikel leuk? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt elke week de beste tips!

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies