Lifestyle

Win! 1×2 tickets voor Da Bounce Comedy Nights! [GESLOTEN]

Het is weer tijd voor Da Bounce Comedy Nights! Elk jaar kun je een aantal keren genieten van de beste comedians uit de USA. De eerste show vind dit jaar plaats in Amsterdam. Hiervoor mogen we 1×2 tickets weggeven!

Hilarische, rauwe, Straight-In-Your-Face comedy! 

Zet je schrap, want de beste comedians die de USA en UK rijk zijn, komen naar Amsterdam. Hun stijl is super rauw en recht voor z’n raap. De  comedians, Slim (UK), Joe Blount (USA) en Malik S. (USA) nemen geen blad voor de mond.
Natuurlijk kan een goede host tijdens deze avond niet missen. Mike “Brooklyn Mike” Troy (NYC) is een veelzijdige comedian die de hele wereld afreist met zijn comedy tour.

Een comedy evenement vol beleving! 

De show barst van de energie en staat bol van entertainment: funky beats van de DJ, live act, een fantastische sfeer en last but not least de hilarische optredens van de comedians. Kortom…een onvergetelijke, heerlijke avond uit.
Tickets & Info: maybuse.com –  meervaart.nl

WIN! 1×2 tickets voor Da Bounce Comedy Nights

DA-BOUNCE-COMEDY-NIGHTS1

Wil jij graag samen met een vriend(in) naar Da Bounce Comedy Nights op 25 maart in De Meervaart Amsterdam? Doe dan het volgende:
1. ‘Like’ MyBlackHair.nl op Facebook & Instagram
2. Vul het onderstaande formulier in en klik op ‘subscribe’!

[WINACTIE GESLOTEN]

Voorwaarden deelname winactie

  • Deze winactie eindigt op dinsdag 21 maart 2017 om 23.59 uur
  • De winnares krijgt per e-mail bericht op woensdag 22 maart 2017
  • Om deel te nemen aan deze winactie moet je het formulier volledig hebben ingevuld
  • Zorg ervoor dat je een juist e-mailadres invult.
  • De winactie is voor alle nieuwsbrief-abonnees van Myblackhair.nl. Wil je ook meedoen aan de win-actie, maar ben je nog geen nieuwsbrief-abonnee? Dan wordt je dat wel wanneer je het bovenstaande formulier invult. Je ontvangt dan wekelijks de leukste blackhair nieuwtjes in je inbox.

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm