sing song
Lifestyle

WIN! 1×2 Tickets voor de premiere van Sing Song!

Op 19 juli komt de muzikale film Sing Song in de bioscoop. Een super vrolijke en swingende film met een mooi verhaal en prachtige beelden uit Suriname. Jij maakt kans om de film al vóór de officiële release te kunnen bekijken tijdens de premiere aanstaande zaterdag 15 juli!

Sing Song

sing song

In de muzikale film SING SONG wordt de 16-jarige Jasmine uitgenodigd voor een song-contest in Suriname. Vol enthousiasme vertrekt ze met gitarist Stijn naar haar exotische geboorteland, maar niet alleen om te zingen. Want zonder dat iemand het weet gaat ze op zoek naar haar moeder. Met haar zoektocht zet ze zowel haar vriendschap met Stijn als het winnen van de wedstrijd op het spel. Dan doet ze een bijzondere ontdekking die alles op zijn kop zet. SING SONG is een swingende muzikale film over het ontdekken van je roots.

WIN Tickets!

We mogen 1×2 tickets weggeven voor de premiere van Sing Song op zaterdag 15 juli in Pathe Arena (Amsterdam). Dit betekent dat je samen met een vriend(in) de film mag bekijken! Het enige wat je hiervoor moet doen is de volgende stappen volgen:

1. Like MyBlackHair.nl op Facebook en Instagram
2. Klik op ‘Aanwezig’ op de FB event pagina
3. Vul je naam en e-mailadres in en klik op subscribe. Succes!

[WINACTIE GESLOTEN]

Voorwaarden
  • Deze winactie eindigt op donderdag 13 juli 2017 om 23.59 uur
  • De winnares krijgt per e-mail bericht op vrijdag 14 juli 2017
  • Om deel te nemen aan deze winactie moet je het formulier volledig hebben ingevuld
  • Zorg ervoor dat je een juist e-mailadres invult.
  • De winactie is voor alle nieuwsbrief-abonnees van Myblackhair.nl. Wil je ook meedoen aan de win-actie, maar ben je nog geen nieuwsbrief-abonnee? Dan wordt je dat wel wanneer je het bovenstaande formulier invult. Je ontvangt dan wekelijks de leukste blackhair nieuwtjes in je inbox.

 

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm