Fashion

WIN! 10x MBHxNOMI IT shirts!

mbhxnomi_c

De feestmaand is begonnen en wij kunnen het niet laten jullie te verwennen met extra veel winacties! Deze week starten we met onze favoriet: de MBHxNOMI It Shirts. Must have shirts die wij ter ere van ons 5-jarig bestaan hebben ontworpen. Weet je nog? Tijdens het eerste #DARE event werden de shirts op onze runway geshowd.

NOMI x MBH

De It-shirtjes passen helemaal bij het thema van MyBlackHair.nl. Er zijn drie verschillende ontwerpen in de kleuren zwart en wit met de teksten: “Love is in the hair”, “Natural 09″ en “Embracing Natural Curly Hair”.  De t-shirts zijn verkrijgbaar in de maten S t/m XL en kosten €25 per stuk.

mbh-x-nomi-team-shirt-zwar

Team shirt zwart

mbh-x-nomi-team-shirt-wit

Team shirt wit

mbh-x-nomi-love-is-in-the

 

Love Is shirtmbh-x-nomi-embrace-shirt

Embrace shirt

WIN!

Wil je kans maken op één van de MBHxNOMI shirts? Vul dan het onderstaande formulier in. Wie weet kun jij jezelf of een ander verassen met een leuk cadeau!

MBHxNOMI winactie
* indicates required


Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm