Beauty

Wimpers krullen met deze beauty tool

Wimpers krullen kun je op verschillende manieren doen: door mascara te gebruiken, je wimpers te verlengen met one-by-one wimpers of door het gebruik van een wimpertang. Deze laatste heeft ook een andere variant; de mini eyelash curler!

Wimpers krullen met de mini eyelash curler

De mini eyelash curler lijkt qua gebruik heel erg op de wimpertang. De curler heeft een kleine tang die je op de wimperhaartjes plaatst, waarna je de tang een aantal seconden samenknijpt. Het resultaat is dat je wimpers zich krullen. Het handige van de mini eylash curler is dat deze multifunctioneel is. Je kunt hem namelijk ook gebruik om valse wimpers mee vast te knijpen aan je eigen wimpers. Ook wanneer je one-by-one wimpers na enkele weken een update nodig hebben, krul je ze weer met de eyelash curler.

Wimpers krullen mini eyelasg curler_2

Wimpers krullen mini eyelasg curler

Wimpers krullen mini eyelash curler

Anders dan bij de reguliere wimpertang, kun je met de eyelash curler gemakkelijker alle haartjes krullen. Bij de wimpertang in zijn klassieke vorm moet je namelijk de haartjes eerst tussen de tang krijgen. Dit is eigenlijk best lastig, met name aan de zijkanten waar de haartjes soms heel kort zijn. Make-up merk Mac (en ook enkele andere merken) ontwikkelde daarom al eerder de half lash curler. Die is veel smaller, waardoor je de wimperhaartjes in delen kunt krullen.

 

De mini eyelash curler kun je via deze site kopen. Er zijn ook andere aanbieders op de markt die soortgelijke wimpertangen verkopen, zoals die van het merk Shu Uemara (bekijk hier). Vraag het ook na bij jouw favoriete beauty store!

 

foto’s via: Revealbeauty