Beauty

Je wenkbrauwen opvullen met extensions!

Ja, ja.. de wonderen zijn absoluut de wereld nog niet uit en de technieken om jezelf mooier te maken worden steeds geavanceerder. En eerlijk gezegd juichen we dat wel toe hoor! Want als het mooier maken er ook nog heel natuurlijk uitziet, kan het alleen maar van toegevoegde waarde zijn. En dat is ook het geval met wenkbrauw extensions. Inderdaad; extensions voor je wenkbrauwen!

Wenkbrauw extensions

Eigenlijk kun je de wenkbrauw extensions het beste vergelijken met de one-by-one wimper extensions, waarbij haartje voor haartje je wimpers worden opgevuld. Er zijn genoeg vrouwen die in hun jongere jaren veel te enthousiast waren met het epileren van hun wenkbrauwen, waardoor ze nu niks meer over hebben. Of vrouwen die met de jaren gewoon dunnere wenkbrauwen hebben gekregen. Hoe fijn is het om het tijdelijk op te vullen, zonder dat je daarvoor een potlood hoeft te gebruiken? Dat kan dus met de wenkbrauw extensions! Hierbij vul je je wenkbrauwen op met haartjes. Voor 10 dagen heb je prachtige, volle wenkbrauwen waar je even niet naar hoeft om te kijken.

Arch | 3d Brows

Schoonheidsspecialiste Najee is een 19-jarige wenkbrauw en wimper specialist in Londen. Ze is gespecialiseerd in de nieuwe wenkbrauw extensions behandeling die vanuit Amerika is komen overwaaien. Najee: “Deze behandeling was in eerste instantie ontwikkeld voor mannen en vrouwen die vanwege ziektes als kanker of alopecia geen of weinig haargroei hadden. Maar nu is het uitgegroeid tot een meer algemene beauty behandeling voor vrouwen over de hele wereld. De extensions worden één voor één geplaatst en geven de wenkbrauwen een vollere en dikkere look.”

Bekijk hier hoe de extensions worden geplaatst:

 

En de mooie resultaten:

wenkbrauw_extensions wenkbrauw_extensions wenkbrauw_extensionswenkbrauw_extensions wenkbrauw_extensions wenkbrauw_extensions

 

Instagrammers FroGirlGinny en LaurenLewis zijn al fan van de 3d Brows en laat regelmatig hun wenkbrauwen opvullen bij Najee:

wenkbrauw_extensions

Ervaar het zelf

Heb jij altijd al vollere wenkbrauwen gewild? Dat kan. Najee komt naar Nederland! Tijdens Party Over Hair kun je een behandeling bij haar boeken voor het opvullen van je wenkbrauwen! Heb je nog geen tickets voor het leukste black hair & beauty event van dit jaar? Koop dan hier je tickets!

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm