Black Hair

Weave lover: Valerie Bertorina || #6

Naam Valerie Bertorina// Leeftijd 22 // Woonplaats Groningen // Dagelijkse bezigheden hobby’s, sociaal leven en alles omtrent haar// Maandelijks haar-budget Het verschilt per maand, maar ik geef maximaal €100,- uit // 

Weave?
Weave is makkelijk en snel. Bovendien kan je van alles doen met je haar zonder dat het beschadigt. Vier jaar geleden ben ik gestopt met het relaxen van mijn haar en dat ben ik nu aan het laten uitgroeien.

Mooiste kapsel
Het kapsel dat ik het mooist vind aan mezelf is stijl met een middenscheiding.

Weave verzorgingstips
Eén van mijn verzorgingstips die ik met jullie wil delen is het mixen van Castor Oil met een moisturizer en dat op je hoofdhuid smeren. Hierdoor droogt je eigen haar niet uit. Zelf gebruik ik Pure Tea. Ik warm het op met castor oil, omdat de Pure Tea dikker is en dat doe ik in een flesje met een tuit en die smeer ik tussen mijn vlechtjes in.

Brazilian hair of European hair?
Het haar dat ik neem verschilt per keer. De ene keer Yaki Human Hair of Brazilian Hair. Zelf vind ik dat Yaki haar heel mooi valt met mijn eigen haar, zonder dat ik het hoef te stijlen. Brazilian hair gebruik ik wanneer ik mijn hele hoofd weave.

Het leukste dat iemand ooit over mijn kapsel heeft gezegd
Het leukste compliment dat ik gehad heb over mijn haar is dat ik leuke krullen heb; ze lijken namelijk op jerry curl.

Inspiratie
Wat mij in het leven inspireert is mezelf. Ik ben een heel creatief persoon. Je kan het ook zien in mijn huis en levensstijl.

Haarstylist
Een kapper heb ik niet nodig om mijn haar te doen; ik kan alles zelf.

  Haarmythe over vrouwen met weaves die ik graag zou willen ontkrachten
  De haarmythe die ik zou willen ontkrachten is.. dat niet iedereen met een weave kaal is.

Mijn top drie producten die ik iedereen kan aanraden:

– Castor Oil
– GrowthRenew Protectiv
– Pure Tea Instant Oil moisturizer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

_________________________________________________________________________________________________

 Lees ook de hairstory’s van onze andere hairlovers

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies