Black Hair

Weave lover: Carolina Thomas || #3

Naam Carolina Thomas// Leeftijd 24 // Woonplaats Almere // Dagelijks Ik ben zes jaar samen met mijn vriend Giomir, samen hebben wij een zoontje van 4 jaar.  Ik werk daarnaast in de detailhandel// Maandelijks haar-budget minstens €40,- //  

Weave?
Weave is voor mij een middel om af en toe afwisselende haarstijlen te kunnen proberen, zonder je eigen haar te beschadigen.

 

Mooiste kapsel
Heel simpel los, maar met een klipje erop zodat mijn haar niet in mijn gezicht terecht komt door de wind.

Weave verzorgingstips
Mijn weave verzorg ik het liefst met een goede shampoo. Dit omdat het dan langer mooi blijft. Je moet echter niet te vaak met shampoo wassen, want dit kan je haar droog maken, net zoals je natuurlijke haar. Door het haar af en toe gewoon met water te wassen, doe je al meer dan genoeg.  Je haar heeft natuurlijke vetten en door het teveel te wassen met shampoo (in shampoo zit alcohol) kan het behoorlijk beschadigen. Ik raad meestal aan om zoveel mogelijk natuurlijke producten te gebruiken.  Af en toe een maskertje laat je haar lekker stralen.

Brazilian hair of European hair?
Ik gebruik altijd brazilian hair en ik ben er altijd tevreden mee.

Het leukste dat iemand ooit over mijn kapsel heeft gezegd?
“Wat ziet jou haar er toch leuk uit. Welke haar kleur is dat”

Leuk aan mijn haar
Dat ik toch dik haar heb, maar het wel makkelijk in model kan brengen.

Inspiratie
Soms zie ik mooie kapsels op straat of in een modeblad en dat inspireert mij om een eigen kapsel te creëren.

Haarstylist?
Meestal doe ik mijn haar zelf, maar om de maand naar een kapper is altijd fijn om je lekker te laten verwennen.

Haarmythe over vrouwen met weaves die ik graag zou willen ontkrachten
De reden waarom wij graag een weave dragen, is omdat we graag dingen willen proberen en niet telkens hetzelfde eruit willen zien. En nee, het is niet zo dat we geen haren hebben!

Top 3 van producten die iedere weave-lover in huis moet hebben

  1. Salerm shampoo
  2. Salerm conditioner
  3. Haarmasker van salerm

Meer info over Salerm producten vind je hier: www.salerm.com

 

_____________________________________________________________________________

Ben je benieuwd naar de volgende haistory van onze hairlovers? Lees morgen het verhaal van Sharlane!

 

 

 

 

 

 

_____________________________________________________________________________

Lees ook de hairstory’s van onze andere hairlovers

 

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies