Black Hair

We zijn Live! || Shop @OhMyHair.nl!

OhmyhairnlSHOPopen

Hey MBH-lezeres, we hebben goed nieuws want vanaf vandaag heeft Myblackhair.nl er nog een ‘zusje’ bij: Ohmyhair.nl! Via Ohmyhair.nl shop je de beste en meest populaire haar-, stylingsproducten en accessoires van dit moment. 

Zoals je waarschijnlijk al weet, zijn we er al een tijdje mee bezig geweest. Zo hebben jullie al ‘achter de schermen’ mee kunnen kijken met de fotoshoot die we hebben gehouden. Vier prachtige meiden, met allen een ander haartype poseerden vol enthousiasme voor de camera. De foto’s worden gebruikt voor zowel de website als promotie campagnes voor de shop. Het doel is om dit soort fotoshoots meerdere keren per jaar te houden. Zo blijft de shop ‘fris en fruitig’ 🙂

Shoppen!

Als je dit leest, heb je waarschijnlijk uit nieuwsgierigheid allang een kijkje genomen in de shop, maar dat is niet erg. We leggen graag nog even uit wat voor producten je kunt shoppen op OhMyHair.nl.

Haarverzorging

Moisturizers, (leave in) conditioners, shampoos, olien en boters. Dat is wat je vindt aan haar-verzorgingsproducten. Producten met natuurlijke ingredienten zijn niet alleen veel beter voor je haar, maar zijn momenteel ook erg gewild. Daarom vind je ze ook in de shop en verkopen we merken, zoals Sheado, Jamaican Black Castor Oil, Aubrey Organics, maar ook het nog in mindere mate bekende LuLu Life. Dat is een heerlijk zachte shea boter uit Sudan.

Styling

Mooiere krullen? Of een goede borstel? Bekijk snel onze collectie aan stylingproducten.

Accessoires

Haar accessoires geven je haarstijl vaak een extra touch. Soms liefelijk, soms lekker stoer. We proberen de collectie zo vernieuwend mogelijk te houden door de laatste trendy haar accessoires in de shop te plaatsen.

Hair Kits

Eerder vertelden we je al over de speciale Hairkits. Maandelijks kun je een nieuwe HairKit verwachten met daarin 2 tot 3 producten voor een aantrekkelijke prijs.  De eerste HairKit is een moisturizing HairKit voor zacht en gevoed haar. Benieuwd naar wat erin zit? Bekijk het hier.

Gratis tas

Gratis OhMyHair tas bij je eerste bestelling + korting!!

De shop opent met een leuke verrassing, want wanneer je je bestelling plaatst, ontvang je er gratis een leuke OhMyHair tas bij! Maar dat is niet alles. Als je je nu nog snel inschrijft voor de OhMyHair nieuwsbrief, dan ontvang je de speciale kortingscode van 10%. Deze kun je in de shop gebruiken.

Tot slot: met de lancering van de vernieuwde website van Myblackhair.nl en de opening van onze webshop OhMyHair.nl hebben we weer twee van onze mijlpalen behaald. We staan erg open voor feedback over zowel de website als de webshop. Dus mocht je opmerkingen, ideeën of juist kritiek hebben? Laat van je horen! Je kunt ons mailen via info@myblackhair.nl of via het contactformulier in de webshop.

Voor nu: SHOPZE!

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies