Black Hair

We Are Afro Chic!

we_are_afro_chic1

Informatie en inspiratie over je haar kun je natuurlijk heel gemakkelijk online vinden. Maar hoe leuk is het om in real life geïnspireerd te worden door vrouwen (en mannen!) met hetzelfde haar als jou? Dat en meer kan tijdens het event Let’s Talk van Afro Chic.

Afro Chic is opgericht door Sjamira Roseburg. Deze naturalista wil met Afro Chic natural black hair als uitgangspositie nemen om onderwerpen als identiteitsvorming, een positief zelfbeeld en economische zelfstandigheid aan de orde te stellen. AfroChic richt zich op het doorbreken van de negatieve houding tegenover kroeshaar, voortvloeiend uit intergenerationele onwetendheid, door het verschaffen van kennis met de hulp van professionals in de natural black hair wereld en het bespreekbaar maken van taboes en andere kwesties die leven in de ‘black hair community’ aan mannen en vrouwen. Dus…

Let’s Talk!
Want er is genoeg te bespreken over ons (natuurlijk) haar en alles wat daarmee te maken heeft. Aanstaande zaterdag, 31 mei, kan ook jij hierbij aanwezig zijn. Op deze dag wordt je geïnformeerd, begeleid en uitgedaagd in je zoektocht naar natural hair. Maar er is meer!

  • Discussieer mee met Milouska Meulens over hot topics waar naturalista’s dagelijks mee kampen
  • Bepaal wie de beste black hair kapper van Nederland is
  • Shop de beste producten op de Afro Chic Markt
  • Sylvana Simmons als inpirational speaker
  • En nog veel meer..

Wil jij graag bij dit event aanwezig zijn? Bestel je kaartjes dan online!

INFO

DATUM: 31 mei 2014

TIJD: 12.00 – 20.00 uur

ADRES: Praktijkcollege De Dreef, Alexander Dumaslaan 7, Amsterdam

KAARTJES: jongeren (12 -18 jr) €5, volwassen €15, kinderen gratis.

MEER INFO: www.weareafrochic.com

we_are_afro_chis2

 

Vond je dit artikel interessant? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt elke week dé blackhair & beauty nieuwtjes!

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm