Beauty

Wat je nodig hebt deze winter: een gladde huid en blijvend mooie wenkbrauwen

Het wordt al aardig koud en hoogstwaarschijnlijk merk je het ook al aan je gezicht. De gure wind en kou veroorzaken onder andere een droge huid of lijntjes in je gezicht. Deze maand extra aandacht besteden aan je gezicht, is dan ook geen luxe. All Skins Schoonheidsinstituut, geeft twee tips voor een prachtige uitstraling tijdens de wintermaanden:

  1. Je wenkbrauwen: blijvend perfect

Als er één ding is waar de meeste vrouwen naar streven, dan zijn het dé perfecte wenkbrauwen. Van alles halen we uit de kast om ze te creëren. De één gebruikt een pincet, terwijl de andere kiest voor de wax of threading methode. Zelfs ontharingscrème vind je bij sommige vrouwen in het badkamerkastje. Zijn we uiteindelijk tevreden met de vorm, dan maken we ‘em met make-up nog helemaal af. Yep, we doen echt veel voor onze wenkbrauwen. En dat meerdere keren per maand, want tja, haartjes groeien immers altijd weer terug. Maar wat als je nu voor een langere tijd de perfecte wenkbrauwen kunt hebben? Bij All Skins Schoonheidsinstituut bieden ze permanente make-up. Super handig, want het scheelt je tijd. Met de hairstroke ,schaduwmethode of hybrid pigmentatie houd je je wenkbrauwen minimaal twee jaar mooi. En het opvallende ervan is: het valt niemand op. Het ziet er levensecht uit.

Schaduw techniek, Hairstroke techniek of Hybrid Pigmentatie

Er zijn tegenwoordig verschillende technieken die worden gebruikt om je wenkbrauwen van permanente make-up te voorzien. Bij All Skins Schoonheidsinstituut kun je kiezen voor de hybrid pigmentatie, hairstroke- of shaduwtechniek.

De haistroke techniek oogt heel natuurlijk. Met deze techniek maakt de Permanente make-up specialist kleine krasjes in je huid waar de pigment in achterblijft. Deze krasjes moeten dus de haartjes voorstellen.
Kies je voor de schaduwtechniek? Dan zullen je wenkbrauwen eruit zien alsof je ze met een potlood hebt ingekleurd. Hybrid pigmentatie is een nieuwe, geavanceerde techniek voor het verbeteren en definiëren van wenkbrauwen. Hybrid pigmentatie combineert microblading met micropigmentatie. Microblading maakt het mogelijk om scherpe, fijne lijnen op optimale diepte te zetten. Micropigmentatie voegt volume en textuur toe. Afhankelijk van je wensen, kan de permanente make-up specialist van All Skins Schoonheidsinstituut je adviseren over de te kiezen techniek.

allskins 3

Hairstroke methode

All skins4

3D hairstroke methode

all skins 2

all skins 1

Hairstroke methode

De permanente make-up wordt aangeboden in samenwerking met Paul Zegbregs, een gecertificeerd specialist in permanente make-up en micropigmentatie.

20% korting op jouw permanente make-up!

Wil je graag permanente make-up voor je wenkbrauwen? Dan moét je even een kijkje nemen bij All Skins Schoonheidsinstituut. De schoonheidssalon biedt nu namelijk 20% korting op alle permanente make-up behandelingen. Zo betaal je voor de schaduwtechniek €220,- i.pv €275,- en voor de hairstroke techniek €236,- i.p.v. €295,-. Alle permanente make-up behandeling vind je hier. De prijzen zijn inclusief één nabehandeling.

  1. De gezichtsbehandeling & massage

Wat je ook echt moet doen gedurende de wintermaanden, is een gezichtsbehandeling. Met een gezichtsbehandeling worden je onzuiverheden verwijderd en zorgt een masker voor heerlijke ontspanning. Bij All Skins Schoonheidsinstituut besteden ze maar liefst 60 minuten aan je gezicht. De schoonheidsspecialisten maken een huidanalyse, reinigen de huidoppervlakten en werken indien nodig ook je wenkbrauwen bij. Als afsluiting mag je ook nog eens kiezen voor rug massage of een hoofdhuid-, hand- of voetmassage van 30 minuten. De behandeling biedt alle ingrediënten voor een heerlijke en ontspannen dag, met als resultaat een mooie huid.

Geïnteresseerd in de gezichtsbehandeling (60 minuten) en de massage (30 minuten). In plaats van €85,-, biedt All Skins Schoonheidsinstituut deze behandeling nu voor €75,- aan.

All skins 5

All Skins Schoonheidsinstituut?

We hebben al vaker een post geschreven over All Skins Schoonheidsinstituut. MBH-lezeres Shari liet zich er een tijdje geleden bijvoorbeeld waxen. En MBH’s Megisa kreeg er vorig jaar een Bio-peeling behandeling voor haar gezicht. De dames bij All Skins Schoonheidsinstituut zijn tevens gespecialiseerd in de donkere huid. Wel zo fijn! Zowel Megisa als Shari hadden er een fijne ervaring.

Neem gerust contact met ze op, zodat je je kan laten adviseren over de te kiezen behandeling(en). Meer informatie: www.allskins.nl en Facebook

Foto’s: Pinterest & All Skins Schoonheidsinstituut

 

 

 

 

 

 

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies