Wannahave? L'Oréal Steampod

steampod
Een stijltang die het haar glad en stijl maakt door middel van stoom. Dat klinkt ideaal, want we weten dat ‘gewone’ stijltangen je haar flink kunnen beschadigen door de directe hitte. L’Oréal Professionel creëerde in samenwerking met Rowenta de Steampod; een stoom stijltang die het haar stijl maakt door het gebruik van stoom.
Hoe werkt het?
Net als bij een stoomstrijkijzer is de steampod voorzien van een waterreservoir om de stijltang van stoom te voorzien. Je kunt daarnaast uit vijf temperatuur standen kiezen (van 170 tot 210 graden). Verder werkt het gewoon als een normale stijltang en kun je pluk voor pluk het haar stijlen. Bekijk onderstaand filmpje voor een review:


 
Ook voor black hair?
De Steampod is volgens L’Oréal voor alle haartype te gebruiken, dus ook voor black hair. Online vond ik een foto van een meisje met relaxed haar die de Steampod had uitgeprobeerd. Ze was heel enthousiast. steampod_blackhair De Steampod is met €179,- wel een investering. Zou jij het aan willen schaffen?

6 REACTIES

 1. Zooo, deze wil ik wel proberen,maar wat een prijs ervoor zeg! Maar idd voor je haren is het misschien wel een investering waard. Allen jammer dat je het niet eerst kan uitproberen.

 2. Jaaa ik heb hier ook over gelezen, alleen denk ik niet
  dat ik dit zal kopen aangezien ik net een paar maanden
  een nieuwe chi tang heb. Maar het klinkt goed!

 3. Hey allemaal !
  Ik kan met volle overtuiging Zeggen dat het een aanrader is. Ik Ben onlangs met me bos krukken aan gesproken op straat door Loreal zij hebben mijn haar toen gestijld met de steam pod maar haar glanste en was super zacht !!! Mijn haar is Zelfs niet bij de kapper zo Stijl geweest. K Ben er echt happy van geworden …

 4. maar stoom is toch ook heel heet dus je haar zal hierdoor ook wel evengoed beschadigd worden net zoals met een gewone stijltang zou ik dan denken :s

 5. door de keratine maakt het de haarvezel glad zonder beschadiging is een aanreder en een investering zeker waard heb het zelf uitgeprobeerd !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul je reactie in!
Vul hier uw naam in