Black Hair

Waarom je de hair wrap van Keke Palmer moét zien

Schermafbeelding 2014-05-19 om 21.52.41 Je hebt het je haarstylist vast wel eens zien doen: een wrap maken in je haar. In één soepele beweging zorgt ze er met behulp van een borstel en wat haarspelden voor dat je haar in een cirkel om je hoofd zit. Maar met zoveel gemak als dat de haarstylist het deed? Dat lukt je niet zo gauw! Een wrap in je haar maken is best moeilijk en vergt wat oefening. Actrice Keke Palmer doet het wel vaker en is er heel erg behendig in geworden. Kijk maar:

 

 

Waarom je haar wrappen?

Wanneer je een relaxer of een weave in je haar hebt, is de haar wrap dé perfecte haarstijl om mee te slapen. De volgende ochtend maak je het los en je kunt zo de deur uit! Je haar krijgt er namelijk een prachtige slag van en is daardoor in een keer los te dragen, zonder dat je er de tang of föhn voor hoeft te gebruiken. Een andere manier waarop je de wrap kunt gebruiken is na het wassen van je haar. Je maakt een wrap in je haar en gaat onder de droogkap zitten. Je zou eventueel nog vershoudfolie kunnen gebruiken om het haar strak te houden. Deze manier heet de Saran Wrap.  Nadat je haar droog is, haal je de wrap uit je haar. Het resultaat is prachtig!

Vond je dit artikel interessant? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt elke week dé blackhair & beauty nieuwtjes!

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies