Beauty

Waar we al die tijd op hebben gewacht: de spray on nagellak!

Schermafbeelding 2015-11-13 om 21.16.16Deze is voor alle vrouwen die geen ster zijn in het lakken van nagels, voor al die vrouwen die geen tijd hebben om minuten lang stil te zitten om perfect gelakte nagels te krijgen én voor die vrouwen die het zat zijn om hun nagels te lakken met te dik geworden nagellak. Vanaf 2016 is ‘ie er dan eindelijk: de nagellak in spray vorm! Hoe cool, handig, vet en leuk klinkt dat?!

Nailsinc London ontwikkelde een nagellak in spray vorm. Binnen enkele seconden zijn je nagels voorzien van nagellak. Worden je vingers dan niet vies? Hoor ik je vragen. Ja, dat klopt je vingers krijgen door de spray ook wat nagellak. Volgens Nailinc kun je dit met wat water of een vochtig doekje gemakkelijk weer verwijderen. De nagellak hecht zich namelijk alleen vast aan de nagels.

Bekijk de video:

Ladies, lijkt jullie dit wat? Zouden jullie dit kopen? Deel jouw mening over dit product in de comments!

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies