Movies

Waar is Mo’Nique?

monique-celebrates-oscar-win

Als ik zeg ‘Precious‘, dan moet je als ‘black movie’-filmliefhebber direct de twee hoofdrolspelers uit de film kunnen benoemen. Wie herinnert zich, naast Gabourey Sidibe, nou niet de actrice Mo’Nique? Met haar ‘outstanding performance’ in de deze film, wist ze zelfs een Oscar te bemachtigen. En meestal wanneer actrices en acteurs Oscars ontvangen, weet je dat je hen vanaf dan vaker in verschillende films zult zien. Maar met Mo’Nique lijkt het tegenovergestelde gebeurt, want waar is Mo’Nique?

Naar eigen zeggen, stroomden de aanbiedingen binnen, maar niet tegen de juiste prijs. Alhoewel de meeste acteurs uiteindelijk wellicht gezwicht waren, om zo toch nog aan de bak te komen, blijft Mo’Nique voet bij stuk houden. Knap en zeker interessant om haar versie van het verhaal te beluisteren in deze video:

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies