Beauty

Vreemd?! || Valse wenkbrauwen met lace front eyebrows

 photo lace-front-eye-brows-3_zpsa1f0d294.png

De lace front wigs hebben er een zusje bij, genaamd ‘lace front eyebrow’. En het is precies wat je denkt dat het is: valse wenkbrauwen die je over je eigen wenkbrauwen kunt plakken door een speciale lijm te gebruiken. Gooien we binnenkort alle wenkbrauw potloden weg en stappen we allemaal over op de lace front eyebrows?

Begin dit jaar kwam er weer veel aandacht voor de lace front eyebrows, maar eigenlijk is het niet nieuws. In 2009 dook er ook al een filmpje op van een mevrouw die de kleur van haar haar (ook weave) combineerde met haar neppe wenkbrauwen.  Met de lace front eyebrows wordt geprobeerd zo echt mogelijke wenkbrauwen te creëren. Handig voor vrouwen die dunne wenkbrauwen hebben of te maken hebben met haaruitval. Of..toch niet? Voor het bevestigen van de lace front eyebrow gebruik je lijm. De kans op extra haaruitval is vervolgens groter, wanneer je de wenkbrauwen er weer af moet zien te krijgen. Bekijk hier een tutorial:

 

 

Pfff..best een vreemd product toch? Maar in hoeverre verschilt dit van de wimperextensions?

Zou jij het overwegen om de lace front eyebrow te proberen?

 

 

Vond je dit artikel interessant? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt elke week dé blackhair & beauty nieuwtjes!

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies