Black Hair

Vraag vd week: “Kan ik direct na het relaxen mijn haar weaven?”

Beste Shirley,

Ik heb mijn haren momenteel gewaved, maar wil graag mijn haren weer relaxen. Omdat mijn haren best is gebroken, ben ik bang dat ik niet genoeg volume zal hebben nadat mijn haren is gestraight.

Ik zou graag willen weten of ik mijn haren kan relaxen en dezelfde dag kan opvullen.

Alvast bedankt,

Mel

Beste Mel,

Je mag je haar dezelfde dag opvullen. Zorg er wel voor dat de weave banen niet gaan overheersen. De banen moeten wel ter opvulling dienen. Wees niet bang om je eigen haar voldoende te knippen, want alleen zo krijg je volume in je haar. Daarna kan je altijd de voor- of achterkant alleen maar opvullen.

Succes ermee!

Groetjes,

Shirley
www.chokkas.nl

Heb jij ook een vraag over je haar of wil je advies? Stel je vraag hieronder aan Shirley of Janine

[contact-form 4 “Vraag&Antwoord”]