Vraag vd week: "Hoe los ik het kleurverschil tussen mijn haar en weave op?"


Hallo,
Ik heb mijn haar geverfd, zoals ik altijd doe na een tijdje. Maar helaas is mijn haar bijna zwart, in plaats van bruin geworden. Mijn weave extensions zijn bruin. Dus nu kan ik mijn weave niet in, vanwege het kleurverschil. Wat kan ik nu doen?
Liefs,
Marit
Hoi Marit,
Het probleem is dat zwart gekleurd haar niet meer terug naar bruin kan. Je zal dus je weave moeten verven naar de kleur van je haar, wat op zicht beter is dan andersom.
Als je toch een kleur wilt, is het ook mooi om de onderkant van je weave bruin te maken en de bovenkant zwart. Maar probeer je haar niet te verven.
Het kan ongeveer 4 tot 6 maanden duren om je haar weer bruin te krijgen, afhankelijk van de soort verf dat je hebt gebruikt; spoeling of verf. Probeer het maar, om de weave onderaan bruin te verven. Het ziet er best cool uit!
Groetjes,
Shirley