Vraag vd week: "Hoe krijg ik mijn haar het beste stijl?"


Hallo Shirley,
Ik heb kroeshaar en ik zou mijn haar het liefst stijl hebben of golvend. Ik heb al een keer een Global Keratin behandeling gehad, maar toen had ik eigenlijk nog steeds veel krullen. Welke behandeling zou ik het beste kunnen doen om mijn haar zo stijl mogelijk te krijgen?
Groetjes,
Lotte
Beste Lotte,
Je kunt je haar stijl krijgen met een relaxer en bijhouden met een stijltang. Relaxers zijn er in verschillende sterktes. Een professionele kapper zal de sterkte voor jou moeten bepalen. De Global Keratine is geen relaxer ,maar een treatment.
Veel succes!

Groetjes Shirley

1 REACTIE

  1. Beste Lotte,
    Er zijn momenteel twee nieuwe nieuwe keratine merken op de markt die jouw haar op een natuurlijke manier voor 70% gladder maken. Daarmee wordt je haar ook nog eens gezonder, glanzend en pluisvrij. De merken zijn HydroSpa en Keratherapy. Keratherapy heb ik nog niet geprobeerd maar de HydroSpa behandeling is mij zeer goed bevallen. Mij haar is zo gezond en makkelijk handelbaar geworden dat ik de laatste 30% van mijn krullen gewoon met de föhn kan wegblazen.
    Groet, Rianna

De reactie mogelijkheid is uitgeschakeld