Black Hair

Vraag v/d week: Hoe kom ik af van droog haar en droge haarpunten?

Perfecteafro

Beste Janine,

Ik ben nu 3 jaar natural. Mijn haarpunten zijn heel grof en klitten altijd en ik kom er dan ook moeilijk doorheen met een kam. Daarnaast breken mijn punten vaak. 

Ik draag mijn haar vaak in een staartje, omdat ik het niet los durf te dragen. Als ik een co-wash doe, is mijn haar na 3 uur alweer droog, ondanks het gebruik van een moisturizer. Dat is niet fijn. Wat doe ik fout? Wat kan ik doen om mijn haar meer glans, vocht en lengte te geven? 

Groetjes,

Sil

Hallo Sil,

Zoals je het omschrijft heeft je haar echt vocht nodig. Niet perse in de vorm van water maar in de vorm van een product op crème basis.  Dit zal het breken voor een groot deel doen stoppen. Dus stap 1 : op zoek gaanJanine van Throo naar een goed product op crème basis dat voldoet aan de behoefte van jouw haar

Brekende punten zou je kunnen afknippen om het haar in ieder geval een gezondere look te geven.

Meer informatie over het vinden van een goede moisturizer vind je hier

Meer informatie over het verzorgen van je haarpunten vind je hier.

Succes,

Janine.

www.sisay.eu

 

 

 

Heb jij ook een vraag? Stel hem hier!

[contact-form-7 id=”21477″ title=”Vraag & Antwoord”]

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm