Vraag en Antwoord

Vraag & Antwoord

Je haar breekt en je weet niet wat je moet doen om het weer te laten groeien? Je wilt graag af van alle chemische producten en weer ‘back to natural’ en kan wel wat advies gebruiken? Of: je bent toe aan iets nieuws, maar weet niet of je nou moet kleuren, weaven, vlechten of ……

kortom: je zit met de handen in het haar. Don’t worry! Help is on the way. Heb jij dringende vragen over je haar? Stel hem dan hier. Want deze zullen worden beantwoord door professionals.

Heb je vragen over relaxers, weaves, vlechten etc? Dan kun je terecht bij Shirley. Voor vragen over je natuurlijk haar kun je losbranden bij Janine.

Lees meer over Shirley en Janine!

*******************************************************************************************************

Shirley WijngaardeShirley Wijngaarde is eigenaresse van een van de bekendste black hair kapperszaken in Nederland: Chokka’s (Amsterdam). Zij wist al op jonge leeftijd dat zij haarstyliste wilde worden en heeft zelfs een black hair opleiding in de Verenigde Staten gevolgd. Inmiddels is zij 23 jaar in het vak en staat zij al 18 jaar in haar eigen kapsalon Chokka’s. Zij heeft een groot klantenbestand weten op te bouwen waaronder een aantal bekende Nederlanders als Edsilia Rombley en Jetty Mathurin.

Chokka’s Black Hair Academy

Nieuwezijds voorburgwal 266
1012 RS Amsterdam
Tel: 020 6929560

www.chokkas.nl

******************************************************************************************************

janine-van-throo2

Janine van Throo is oprichtster en eigenaresse van Sisay International. Sisay International is in 2004 gestart als webshop en inmiddels uitgegroeid tot een compleet concept op het gebied van haarwellness en total wellbeing. In de Sisay webshop vindt men haar en lichaamsverzorgingsproducten op natuurlijke basis.

Sisay International

Reguliersdwarsstraat 49-2
1051 HA Amsterdam
Tel: 06 29384659

www.sisay.eu

*******************************************************************************************************

= Deelnemer MyBlackHair Membership Card

Klik hier voor de vraag van deze week

Heb jij ook een vraag? Stel jouw vraag dan hier!

[contact-form 4 “Vraag&Antwoord”]

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm